Халид Бешлић посјетио Ениса Бешлагића у изазову „У Бингу сам 24/7 изазов“

Ениса Бешлагића у његовом новом дому у Бинго Цитy Центар Сарајево, посјетио је Халид Бешлић који се током боравка дружио са посјетиоцима и купцима овог шопинг центра.

Босна и Херцеговина 07.06.2023 | 09:59
Халид Бешлић посјетио Ениса Бешлагића у изазову „У Бингу сам 24/7 изазов“

Гдје је пјевач ту је и музика, а Халид је на одушевљење присутних отпјевао и неколико својих хитова. Дружење је трајало неколико сати, а легендарни бх. пјевач се придружио Енису у изазову оцјењујући најбоље караоке пјеваче. 

Међутим, како су Енис Бешлагић и Халид Бешлић дугогодишњи пријатељи, искористили су ову прилику за кратко ћаскање уз кафу, током којег је Халид открио како му недостају Кемал Монтено, Даворин Поповић и Мирза Делибашић с којима се дружио.

„Са Мирзом сам живио у истој згради, а Кемо и Давор су везани за све моје сегменте живота, тако да ми данас много недостају“, искрено је рекао Халид.

Енис се присјетио и прилике када га је Халид испоштовао као младог човјека дошавши у једну не тако познату радио емисију коју је он водио.

„Ту сам научио од тебе да су сви битни и да никога не треба прескакати“, закључио је Енис.

Током овог разговора Халид се је испричао и неколико детаља из свог дјетињства, а на крају је открио и шта је за њега срећа.

„Срећа није пара пуна врећа, већ је срећа здравље и окружење у којем живиш. Ако је другима добро и мени је добро“, закључио је Бешлић.

Цијели разговор са Халидом Бешлићем можете погледати на свим Бинговим друштвеним мрежама. 

(ПР)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

🥰

07.06.2023 10:06

Два другара добра стара,браво момци 👍

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

07.06.2023 14:23

Живи, здрави и весели увијек били.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеко

07.06.2023 16:58

Бар несто позитивно и људи са добром енергијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

07.06.2023 21:30

Бошњаци могу бити поносни на ова два господина.Ходају уздигнуте главе,раде добро свој посао ,шире добру енергију и свугдје су добро дошли

ОДГОВОРИТЕ