Дневник 2 07.06.2023.

Република Српска 07.06.2023 | 17:39
Дневник 2 07.06.2023.

- Они који се играју са сецесијом трпеће велике посљедице, Додику нећу дати ту част да откријем које ће кораке предузети, саопштио Шмит.

- Скупштина Српске: Стевандић вријеђао посланике опозиције, након што су критиковали Додика због коментара о убиству Давида Драгичевића.

- Представнички дом Парламента БиХ прихватио укидање ПДВ-а на храну која се донира јавним кухињама.

- Брчко: Радници јавне управе сутра ступају у генерални штрајк - незадовољни понудом владе, тврде да им је градоначелник пријетио,

- Због чега се деценијама ћути о отмицама беба на простору бивше Југославије?           

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Циталац

07.06.2023 18:08

Дидик ,Смит, Цик договорена игра, није народ луд да невиди ста се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источно Сарајево

07.06.2023 19:00

Стевандић звани ЦРВЕНИ КОМБИ, пљацкао у рату муслиманске и католичке куце, станове, просторе, одводио људе......а метка сељациц од Дрвара није опалио у рову, данас се такав олос назива борцима а ја који сам РВИ сам нико и ниста и моји саборци. Ста ради тузиластво и судови за недјела зликовца Стевандица?? Такви као он велику љагу су нама борцима нанијели, ја цистог образа идем у Сарајево на посао, никад ми нико пола рузног слова није рекао, а знају гдје сам био, нека Стевандић додје ако смије, он да вриједја опозицију и дијете мог сабораца Драгицевица, е неце ли мени дала допасти таман на робији био до краја зивота

Name

Страснооо

07.06.2023 18:18

Мјестоо у затвору корона пљацка узимања плата зс нерад на укц ууу лоповлук из рата до данас траје изнад зскона покривен странкамааа али на вкастии јер само такоо је изнад закона за све једнск а прљсви кспитал у бсзама сигурним од Србијеее до Русијеее!! Страснооо зло од ратаа до данас траје једни те исти се вртеее у круг!! Домаци умрезени са бјелосвјетским харају дрцни безобразни морал нула знање нула киповнеее дипломее без знања од скадемске зсједнице сколства здравства итд итд! Све урусено сустем урусен! Лопови заробили институције ! Опозивијy разбијена са обе стране Дрине!! Нароx опљсцксн растјеран сад индијце кинезе мигранте разне довиде на ове просторе! Харају изнад закона!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалност

07.06.2023 21:00

Смите, од Васег протектората нема ниста, цим Ви одете, РС се одваја..

ОДГОВОРИТЕ