Селма се правда након показивања двоглавог орла

Певачица Селма Бајрами нашла се у центру скандала када је на друштвеним мрежама испливао видео са њеног наступа у Сарајеву, на којем је певала на албанском, али је и показивала двоглавог орла.

Забава 27.11.2023 | 18:35
Селма се правда након показивања двоглавог орла

Певачица се овим поводом неколико пута оглашавала, а чак је у покушајима да објасни како је она певачица свих, запевала Бренину песму "Југословенка", па је тада истакла да она пева и Србима и Албанцима. Сада се огласила "објашњењем" шта је значило то што је показивала.

- Колико сам само подршке од људи из Србије добила. Поносна сам на све своје пријатеље из Србије који знају да двоглави орао означава Албанију, не Велику Албанију. Налази се на застави Албаније. И нигде нећете наћи, нити на Википедији нити једној другој књизи да двоглави орао означава Албанију. Као што нећете наћи ни да 3 прста означавају велику Србију. Оба знака су знак народа. А то што су некоме двоглави орао или 3 прста провокација, то говори о особи и његовим начелима. За својих 27 година каријере нисам имала мрљу што се тиче оваквих ствари, а певала сам у најгорим временима. Временима рата, бомбардовања, убијања. Никад нисам певала ни на једном скупу против било ког народа. Дошла сам у Србију, оставила сам милионе својим издавачким кућама. Увек сам била дочекана као краљица, јер никада нисам делила људе по националности, се*суалности или било ком другом опредељењу. Мене то не занима, можеш бити добар или лош човек. А овим медијским линчом многи су показали какви су људи. Хоћемо ли се у 2023. години забрањивати као деведесетих? Хоћемо ли се бомбардовати, ратовати, убијати? Шта је с вама људи", написала је Селма на Инстаграму.

 

Одмах после њене објаве на друштвеним мрежама почели су да се нижу коментари: "Ма како те није срамота?", "После овога ти баш треба забранити улазак у Србију", "Какве милионе си ти оставила Србији, о чему ти причаш", "Срам те било, три прста су, невернице, Свето Тројство"...

(курир.рс/телеграф)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Кап у мору

27.11.2023 20:23

Јос једна јадранка барјактаревиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

27.11.2023 20:38

Ма забранити наступе у Србију па нек иде у Албанију и маше рукама,шта ће дрољетина обична...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

27.11.2023 20:49

Е глупи народе циме се ви замајавате и ста вем је проблем.Њена слобода да ради ста хоце.Ми волимо србовати,па нека и други своје исказују.

ОДГОВОРИТЕ