Теа Таировић спремила пакетиће за малишане и запевала им

Теа Таировић данас је посетила Установу за децу и младе "Сремчица", а том приликом донела им је пакетиће и припремила мали програм.

Забава 27.11.2023 | 20:23
Теа Таировић спремила пакетиће за малишане и запевала им

Пре упознавањима са фановима, певачица је открила како је посебно емотивна због чињенице да су изразили жељу да баш њу упознају.

Иако се не осећа најбоље јер је уморна, то је није спречило да дође и да се дружи са најмлађима.

- Пакетиће сам сама спремала и то је мали знак пажње, али данас планирам да децу и младе усрећим песмом и мислим да ће то бити још један лепши поклон, да на кратко и запевам. Дирнута сам чињеницом да су млади баш мене тражили данас да виде. Осим што сам ја њима припремила неки мали програм, чула сам да су и они мени припремили један мали програм и једва чекам да видим и чујем. Ово је за мене све посебно емотивно, зато и носим наочаре, али хоћу да кажем да је дирљиво у смислу што увек волим да сам међу младима и волим да сам међу људма који су пуни љубави, који су пуни неке ведрине, веселости и мислим да ћу отићи одавде пуна нечег позитивног. Много је важно да се сви међусобно прихватимо, да се сви међусобно држимо, да се сви подржавамо и волимо, да свима упутимо осмех и љубав. И до сада сам се одазивала оваквим акцијама, тако да, из моје перспективе ја мислим да их има - рекла је Теа.

Певачица је истакла да се и њене колеге радо одазивају хуманитарним акцијама, због чега јој је посебно драго.

- Доста мојих колега се одазива хуманитарним акцијама и ја заиста не познајем ни једног који је рекао да не жели да подржи неку акцију. Стварно не познајем никог ко није бар на неки начин дао допринос. Ако је неко спречен, онда пошаље помоћ финансијску или у неком другом облику, али заиста мислим да се све моје колеге врло радо одазивају - изјавила је певачица.

Како је и споменуто, Теа се данас није осећала најбоље, али је ипак дошла.

- Морам само да напоменем да нисам заразна, стигао ме је умор и ишла сам мало слабије обучена, зато сам се данас обукла овако. Милсим да се чује по мени да се осећам лоше, али то није ништа што две, три инфузије неће решити, ништа страшно - рекла је Теа.

(Телеграф /Фото: Марко Јовановић)

Коментари / 0

Оставите коментар