Аустрија: Преврнуо се камион, повријеђен возач из БиХ

У аустријском мјесту Клеин Ст. Паул јуче је дошло до удеса у којем је теже повријеђен возач из Босне и Херцеговине (46), а који је био за воланом камиона с приколицом.

Регион 29.02.2024 | 07:43
Аустрија: Преврнуо се камион, повријеђен возач из БиХ

Иако се не знају детаљи ове саобраћајне незгоде, претпоставља се да је држављанин БиХ једноставно скренуо десно са коловоза, вјероватно проклизавши усљед лоших временских услова.

Наиме, јуче око 16 сати возач се кретао савезном цестом Гöртсцхитзтал (Б 92) када је скренуо с цесте на десној банкини и преврнуо се преко насипа:

“У том моменту, камион са приколицом се преврнуо преко насипа и зауставио се на десној страни возила”, стоји у полицијском извјештају. На десетине припадника хитних и ватрогасних служби из Витинга и Гутаринга си дошли на лице мјеста и успјели извучи возача из олупине.

“Један од тежих дијелова ове операције било је свакако истовар камиона и његово подизање”, кажу ватрогасци.

Служба хитне помоћи одмах је тешко повријеђеног возача транспортовала у УКХ Клагенфурт, али се ништа више не зна о његовом стању.

(Агенције) Фото: ФФ Wиетинг

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Филип

29.02.2024 08:28

Није баш логично да возач у оваквој незгоди буде тешко повређен, није било никаквог фронталног судара, камион је проклизао и преврнуо се на страну, и то једном, није се превртао више пута, на видљивом дијелу камиона се не виде нека велика оштећења. Све то води на закључак да возач врло вјероватно није био свезан и да је због тога дошло до тешке повреде. Не вјерујем да би могао баш да буде тешко повређен да је био свезан. Велики проблем људи је што никад нису научили да појас није ту због полиције него због њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филипе

29.02.2024 17:11

Велис свезан!!!!!!!!

Name

Софер

29.02.2024 09:07

Изгибосмо по свијету кад немамо у својој дрзави гдје да зарадим кору хљеба..е народе додји једном себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛЕВА

01.03.2024 07:18

Немамо ми народа, имамо марву.................