Убили дјецу па себе: Нови детаљи трагедије у Новом Саду

Били су веома повучени, никада се нису свађали, али нису се ни дружили

Србија 02.03.2024 | 20:14
Убили дјецу па себе: Нови детаљи трагедије у Новом Саду

Комшије младог брачног пара који је јуче скочио са солитера у Новом Саду, а чија су деца пронађена мртва у стану у којем су живели у Петроварадину, шокирани су због преране смрти двоје младих и њихове деце. Како су истакли за Телеграф.рс ништа није слутило да би могло да дође до овако велике трагедије.

"Овде су дошли као подстанари кад нам је умро комшија пре две, три године. Они су живели са још људи у дворишту, пошто је то стамбена кућа, али су се слабо кретали, били смо само на ћао ћао", прича престрашена комшиница.Како нам је жена открила, М.П.С. и Л.П.С. били су веома повучени, никада се нису свађали, али нису се ни дружили. 

"Она је Словакиња из Бачког Петровца, а он из околине града, никад нисмо могли да ступимо у дубљи контакт са њима, а ми се сви овде дружимо", наставила је.

Како каже, комшије су прво помислиле да је дошло до пожара, међутим не постоји ниједан траг који може да потврди ово. 

"Нисмо чули ништа, никакву буку, шокирани смо, нисмо ни сањали да се нешто овако десило", закључује она.

Тела двојице дечака пронашла је полиција која је, како незванично сазнајемо, била принуђена да провали у стан.

Подсетимо, М. П. С. (23) и Л. П. С. (25) потресли су целу Србију својом смрћу, након што су јуче скочили са солитера у Новом Саду.

У Петроварадину пронађена су беживотна тела њихове деце (1) и (3), а сумња се да је њихова смрт наступила насилно.

Тела младића и девојке пронађена су синоћ у Булевару краља Лазара у Новом Саду, сазнаје Телеграф.

Лекари су на лицу места могли само да констатују смрт оба лица.

Двоје станара са којима смо попричали од којих једна жена живи на последњим спратовима, рекли су нам да двоје младих нису из ове зграде, те да је излаз на кров обијен и разваљен.

Трећи комшија каже да је био на путу у Београду и да се вратио за време увиђаја.

"Призор је био језив, паркирао сам у близини зграде и пешке пролазио туда, нисам очекивао такав призор, нисам могао синоћ да спавам. То је страшно моја деца су тих година, свашта ми је прошло кроз мисли. Станари кажу да не знају како су двоје младих ушли у зграду, јер се врата закључавају, те да у згради нису чули никакву журку или било шта друго", рекао је он за Телеграф.

(Телеграф.рс) Фото: Телеграф.рс

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Ковиљка Шокчевић

02.03.2024 21:07

Чудно је ово вријеме дошло! Нико никог не воли, нико никог не посједује. Сви некуд журе. Сви неки саможиви. Важно да је њима добро,а за друге брига их. Ако виде комшију, брата, пријатеља, замишљена, нико неће упитати, има ли каквих проблема. Све се некако отуђило. Нема оне љубави, дружења, весеља, расположења, као некад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жикс

02.03.2024 21:50

Тачно тако

Name

Како је некад било?

02.03.2024 22:21

Одакле вам то да је "некада било више љубави"!? Људи су И тада, у пришлости, били склони самоубиствима, убиствима, родитељи убијали дјецу па онда себе... У средњем вијеку, епохи коју обожавамо, дешавали су се стравични злочини гдје су Срби убијали Србе, цар Душан убио оца због престола ,а његива дјеца се међусобно поубијала након само 50 година!?

Name

Сад

02.03.2024 22:23

Окренимо се Богу!

Name

СНСД

02.03.2024 23:55

Кад се Богу не молиш преузме те ђаво под своје.Вријеме поста!

Name

Ајде не патетиши!

03.03.2024 01:26

Било је и у та лијепа времна сличних догађаја, али није било медијске покривености и није се ни смјело писати о оваквим стварима у социјализму да се не шири паника. Данас се све сазна и то утиче на психу људи , додатно.

Name

Даца

03.03.2024 06:52

Вакцине узимају данак. Јадни људи..јадна дјечица!

Name

075

03.03.2024 08:19

Истина, нажалост!

Name

Ккк

02.03.2024 22:31

... А да се окренемо Светом Сави и тим вриједностима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трамп

03.03.2024 00:21

Државо буди се и уреди социјални програм за људе који немају запослења и примања !Спаси животе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Трамп

03.03.2024 12:37

Оће??? Што би рекао Швабо Мало морген,Србин сам али су ми толико зла нанијелу Моји рођени,и данас само гледају како да ти нанесу ЗЛО, Никад никад и нису били Хумани само то се у Вријеме Социјализма није Видјело, Примјера колико желиш на све стране,Нај нехуманија Нација Погледајте колико је Богатство покрао ТКЗПредсједник РСрбске,и још га исти такви подржавају,Све за Лијекове потрошио до 10 ог Кољена,,да Богда,

Name

РАЈНА

03.03.2024 08:13

секта , Нови Сад пун секти , људи се одмакли од Бога, нико никог не поштује, нема љубави све је интерес, безнађе, нема чуђења, психолози и психијатри само дај лову, попови ( част изузетцима) авиони, камиони, центри за социјални рад виде прилику за отимачину дјеце из како они воле да кажу дисфункционалних породица , а сви експерти а сви у истом смраду, тако да је то тек кренуло

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

03.03.2024 13:20

Рајна! Све до ријечи је истина, Човјек је задњи,!само Новац и власт су на првом мјесту,

Name

дјуро

03.03.2024 10:38

Можда је секта у питању?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

03.03.2024 18:49

Зао ми је децице, ни криви ни дузни. И небеско и земаљско право казе, нико никоме нема право одузети зивот. О мој Бозе, спа си нас од будала.

ОДГОВОРИТЕ