Аутомобили падали у ријеку, све већи број жртава (ВИДЕО)

Велика несрећа јутрос је погодила амерички град Балтиморе. Теретни брод Дали, који је пловио ријеком Патапсцо под сингапурском заставом, ударио је у главни мост тога града Францис Сцотт Кеy, по којем су у том тренутку возили аутомобили. Власти јављају о великом броју жртава. 

Свијет 26.03.2024 | 12:08
Аутомобили падали у ријеку, све већи број жртава (ВИДЕО)

ЦНН је обавијестио да је директор комуникација градске ватрогасне службе Балтимореа, Кевин Цартwригхт, рекао да је чак 20 људи и више возила било у води. 

Спасилачки тимови са рониоцима изашли су на мјесто несреће.

Такође је речено да је у води око брода било пуно дизелског горива и да су у то вријеме на мосту били грађевински радници који су излијевали бетон.

Портпарол полиције у Балтимореу рекао је за ЦБС Неwс да се “мост дјеломично срушио, а радници су вјероватно у води”.

Теретни брод Дали који је пловио под заставом Сингапура дугачак 300 метара ударио у мост, а био је на путу из Балтимореа за Цоломбо, Шри Ланка.

АП је објавио да се брод запалио и потонуо.

Реутерс јавља да је власник брода, Сyнергy Марине Гроуп, рекао да узрок судара није познат, али да су сви чланови посаде пронађени и да нема извјештаја о повријеђенима.

(Агенције) Фото: Принтсцреен/Тwиттер

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Лав

26.03.2024 13:31

Како сију,тако и жању. Ко другоме јаму копа сам у њу пада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

26.03.2024 14:33

Ти који су сијали не живе у том Балтимору веће далеко иза невидљивих завјеса стварне моћи. А тај Балтимор је горе мјесто за живот него и један град или село у Босни и Херцеговини, некад величанствен град а сад туга и очај.....

Name

Бубуб

26.03.2024 15:18

Прави православац, у вријеме часног поста.Мислио сам да лажу кад кажу да нас свијет не воли.Не воли нас, због таквих баксуза као што си ти љаксе.

Name

Wухан

26.03.2024 19:50

Карма је чудо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

27.03.2024 15:33

Милосрдни анђео

ОДГОВОРИТЕ