Ухапшена четири малољетника након проналаска пиштоља

Четири малољетна лица ухапшена су данас у Градишци због сумње да су се договарала да изврше кривично дјело, а активности полиције су услиједиле након што је један средњошколац донио стартни пиштољ у школу.

Република Српска 29.03.2024 | 12:35
Ухапшена четири малољетника након проналаска пиштоља

Из Полицијске управе Градишка саопштено је да је полиција, настављајући рад по пријави у вези са малољетним учеником који је донио стартни пиштољ у школу, дошла до сазнања да је пиштољ донио у школу да би га предао другим малољетницима ради извршења имовинских кривичних дјела.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се против четири малољетна лица након комплетирања предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу договор за извршење кривичног дјела.

У средњој школи у Градишци данас је одржан састанак мултисекторског тима којем је присуствовало руководство школе, те представници Центра за социјални рад, Центра за ментално здравље и Полицијске управе како би свако предузео мјере и радње из своје надлежности. 

(Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Крцун

29.03.2024 13:16

Бистри неки момци. Боље спречити него лечити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

29.03.2024 17:17

Ко има оваку омладину нетреба да страхује за будуцност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анка

29.03.2024 17:26

Будући министри Владе РС, директори јавних предузећа, можда чак заузму диспечерово мјесто или Бурлино? Још ако су понављали разред, онда ето нам подмлатка за врх власти.

ОДГОВОРИТЕ