Познати глумац оштетио Бекама за осам милиона евра

Дејвид Бекам тужи холивудског глумца и фитнесс гуруа Марка Волберга након што је посао у којем је фудбалер промовисао звијездин фитнесс бренд пропао.

Магазин 20.04.2024 | 18:55
Познати глумац оштетио Бекама за осам милиона евра

Како Дејли мејл наводи, Марк је наводно оштетио фудбалску легенду за осам милиона евра.

Бекам је ријешио да пресавије табак и тужи глумца и његове пословне сараднике након што је партнерство с Ф45, у којем је Бекам промовисао властити асортиман персонализованих тренинга, пропало због дионица за које је тврдио да су му обећане.

Случај је активан већ неколико година након што су Бекам и легенда голфа Грег Норман поднијели тужбе против Ф45 на суду у Калифорнији  још 2022. Судија је након неког времена наводно одлучио да славни спортисти тужбе морају поднијети одвојено.

Бекамова компанија, Давид Бецкхам Вентурес Лтд (ДБВЛ) раније је тражила одштету од чак 18,85 милиона долара према извјештајима од прошле године. У новој тужби траже одштету од Волбергове "Марк Wахлберг Инвестмент Гроуп" као и од оснивача Ф45.

Бекам и Волберг постали су пријатељи након што су се фудбалер и његова породица преселили у Лос Анђелес 2007. када је потписао уговор за Мајор Леагуе Соццер сиде ЛА Галаxy.

(Б92) Фото: прифимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар