Затражен притвор за већину ухапшених у акцији "Рома"

Окружно јавно тужилаштво у Приједору затражило је одређивање једномјесечног притвора за 11 од 14 ухапшених у акцији ”Рома”, осумњичених да су дужи временски период трговали дрогом на подручју Приједора.

Република Српска 25.04.2024 | 14:55
Затражен притвор за већину ухапшених у акцији "Рома"

Како незванично сазнајемо, притвор је затражен за Вању Вуковића, Дајану Радошљевић, Дражана Јањанина, Бојана Савановића, Огњена Ковачевића, Манојла Кунића, Драгана Вујчића, Игора Лакића, Горана Ковачевића те за Сашу Мићића из Модриче и Марка Угреновића из Градишке.

Поменутим лицима се на терет ставља да су од почетка 2023. године до 23. априла ове године бавили производњом и прометом дроге на подручју Приједора, а дјеловали су као група.

О одређивању притвора одлучиће Окружни суд у овом граду.

У полицијској акцији одузето је 20,6 килограма дроге и 209 стабљика индијске конопље.

(БН) Фото: БН

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

пророк

25.04.2024 15:09

Интересује ме гдје ће та дрога завршити,јели ова власт отворила творнице радна мјеста мисли ли ико о тој омладини морају и они од нечега да живе какве су то глупе приче мој прађед ,ђед отац па и ја као дјете узгајали смо конопље нико није био дрогераш ,кад се зна да је конопља и коприва најздравије биљке ,забрањене су даби пфармацеутска индустрија тровала народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

25.04.2024 15:33

Патар Дукиц имао 314 кг и пустен на слободу… Знаци овим најмање орден

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранци

25.04.2024 15:57

Ситне рибе ће бити притворен. Оне крупне иза којих неко стоји биће пуштени јер редовно плаћају пинку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоско

26.04.2024 07:26

Дразен Јањанин па то је тај велики спортиста промовисе омладини ко фол спорт, добија новце паре од Града Приједора за подрску а види овамо улазе све у фабрику наркотика. И ту сву робу вјероватно продаје у својим кафицима по Приједору. У доба короне насао се паметан да прави протест да раде кафане и ноцни клубови а није се сјетио да буде хуман у таквим временима. Остале исто не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин

26.04.2024 07:46

Ми приједорчани најбоље знамо ко су ови људи, о каквим је моралним особама ријеч, неморланим боље рећи, ниског степена образовања, исподпросјечног вокабулара (сеоског), понашања хајдучког (сеоског), а овим су се доказали и као велики нељуди, који зарад личног интереса свјесно трују дјецу, уништавају породице и младе људе. Најитересантија особа је мени тобоже "велики спортиста, коме су сви криви што га назови нису помагали у обављању спортских дјелатности, а добијао је помоћ и од ДНС а и сад од СНСД". Ријеч је од Дражану Јањанину, који заједно са својом браћом води "бокс клуб" који похађају вахом већином дјечаци узраста "основци, средњошколци", идеална циљна група за диструбуцију, срам нека те буде битанго бјелосвјетска, врати се у селендру из које си и дошао почетком овог несретног рата, погни главу, срамото људска. Некад смо се знали "здраво за здраво", фуј.

ОДГОВОРИТЕ