Ухапшене три особе, пронађени кокаин и марихуана

Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су три лица из овог града због дроге, а у претресима су пронађени и одузети кокаин и марихуана.

Република Српска 06.05.2024 | 13:46
Ухапшене три особе, пронађени кокаин и марихуана

Припадници Полицијске управе Бањалука су у суботу, 4. маја, ухапсили лица чији су иницијали Д.Д, А.Ћ. и М.Д. због сумње да су починила кривично дјело неовлаштена производња и промет дрога.

На основу наредбе Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца бањалучког Окружног јавног тужилаштва, извршен је претрес стана и других просторија у Бањалуци које користи лице Д.Д. и том приликом пронађено и одузето око 188 грама кокаина, одређена количина марихуане, дигитална вага, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Истог дана у Бањалуци полицијски службеници су зауставили аутомобил "пежо" којим је управљало лице А.Ћ, а лице М.Д. било на мјесту сувозача, и оба су се приликом изласка из возила дала у бјег, те се оглушила о полицијско наређење, али су брзо ухапшена.

Код ова два лица је пронађено и одузето укупно 257 грама кокаина и одређена количина марихуане.

Лице А.Ћ. одбило је тест на дрогу.

Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а након комплетирања и документовања предмета, против наведених лица слиједи подношење извјештаја о почињеном кривичном дјелу, а против лица А.Ћ. и М.Д. и подношење захтјева за покретање прекршајног поступка, наводи се у саопштењу.

(Срна) Фото: Срна

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Народ обицни

06.05.2024 14:19

Кад ће те погапсити по Зворнику???Јел треба да вам народ каже имена,Кораћ,Гиле,Влациц,Дјурдјо,Клинтон,Бебе,јел толико полиција неспособна у зв????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата

06.05.2024 14:52

Имаш овлаштени и неовлаштени промет опојних материја

Name

Козарска Дубица

06.05.2024 16:11

Ко од крим. инспектора у Козарској Дубици дилује кокаин и марихуану?! Одакле им паре за станове у Бања Луци и Новом Саду?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Граха дилер са значком

06.05.2024 16:12

Кад пада ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучки родитељ

06.05.2024 20:13

Дајте имена и презимена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родитељи

06.05.2024 20:15

Докле врх МУПа и ГУ Бањалука дозвољавају сверц дроге у појединим ноћним клубовима

ОДГОВОРИТЕ