Жена живела годину дана у поткровљу супермаркета!

Бескуц́ница из Мичигена пронађена је од стране полиције да је живела у поткровљу супермаркета Фамилy Фаре у Мидланду готово око годину дана, а да је нико није приметио да је ту.

Занимљивости 15.05.2024 | 15:32
Жена живела годину дана у поткровљу супермаркета!

34-годишња неименована жена пронађена је да живи унутар пословног знака супермаркета када су извођачи радова кренули за продужни кабл на крову супермаркета Фамили Фаре у Мидленду одлучили да прате жицу.

То их је довело до рекламног натписа на крову где је тајни гост поставио удобно гнездо са подовима, компјутером и апаратом за кафу. Позвани су полицајци, а жена им је рекла да има посао на другом месту, али да нема дом и да тамо живи око годину дана.

“Била је бескуц́ница“, рекао је полицајац Бренон Ворен из полицијске управе Мидленда. “То је прича која вас тера да се почешете по глави и запитата се како је , само некоме да живи у знаку супермаркета (поткровљу)

“Људи би је виђали с времена на време и онда би одједном нестала“, додао је Ворен. “Нико заиста није знао где је отишла, али нико никада није наговестио нити помислио да ц́е бити у потковљу супермаркета.

Жена није рекла полицији како је открила да је знак супермаркета Фамили Фаре доступан преко врата на крову, или како је чак стигла тамо а да је људи нису видели, с обзиром на то да није било мердевина на које се ико може попети.

Полиција ју је назвала „Кровна нинџа“ због њене дискреције при уласку и изласку са натписа на крову.

Током времена које је провела живец́и изнад супермаркета Фамили Фаре, жена је успела да постави неке подове и добије приступ струји преко утичнице на крову. Полиција је пронашла мини сто, рачунар и штампач, одец́у и друге ствари које бисте очекивали да видите у просечном дому.

Након што су открили женини животни аранжман, замолили су је да оде, а она се повиновала одмах након што се извинила за било какве непријатности. Она је наводно одбила да контактира службе за бескуц́нике. Против ње није подигнута оптужница.

„Извинила се и наставила својим путем. Где је отишла одатле, не знам“, рекао је полицајац Ворен.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар