Отац осумњиченог за убиство Данке излази на слободу

Радославу Драгијевићу (70), оцу Дејана Драгијевића (50) који је осумњичен да је заједно са колегом Срђаном Јанковићем (50) убио Данку Илић (2) из Бора, 29. маја истиче двомјесечни притвор у коме се налазио због кривичног дјела помоћ починиоцу послије почињеног кривичног дјела, те ће он бити пуштен крајем маја.

Регион 20.05.2024 | 13:42
Отац осумњиченог за убиство Данке излази на слободу

Како је за Блиц речено из ВЈТ, за ово кривично дјело не постоји законска могућност да се продужи притвор, те се очекује да ће Радослав Драгијевић 29. маја изаћи на слободу.

Са друге стране, из тужилаштва је речено да ће они предложити и продужетак притвора за главноосумњичене Дејана Драгијевића и Срђана Јанковића.

Подсјетимо, Данка Илић убијена је 26. марта ове године. За тај злочин су осумњичени Дејан Драгијевић из Злота и Срђан Јанковић из Луке, обојица радници ЈКП “Водовод” Бор који су у притвору.

Полицијско задржавање је било одређено и Дејановом брату Далибору Драгијевићу који је преминуо у полицијској станици у Бору.

(Блиц) ФОТО: ДЈОРДЈЕ КОЈАДИНОВИЦ, МИТАР МИТРОВИЋ, ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ / РИНГИЕР

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

20.05.2024 14:37

Плаше се да неумре и он па онда уништише сву породицу а доказа нема осим површних. Било како било од дијетета ни трага ни гласа а полиција тапка у мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

20.05.2024 15:29

У међувремену је остао без жене и једног сина

ОДГОВОРИТЕ