МТЕЛ Турска премијерно приказао филм „Недеља“ у Истанбулу

Од Дорћола до Истанбула – премијера филма и за публику у Турској

Србија 20.05.2024 | 18:46
МТЕЛ Турска премијерно приказао филм „Недеља“ у Истанбулу

Филм „Недеља“, који прати живот велике музичке звезде Џеја Рамадановског, премијерно је приказан у биоскопу „Атлас“, у Истанбулу. Премијеру овог филма, који је до сада видело више од милион људи у Европи, организовала је компанија МТЕЛ Турска.

МТЕЛ Турска је најмлађи телевизијски оператор на тржишту ове земље, који у својој понуди нуди најквалитетнији телевизијски садржај са Балкана, Турске и целог света.

Захваљујући овој компанији, публика у Истанбулу имала је прилику да се, након премијере, дружи са глумцима филма Стефаном Вукићем и Машом Ђорђевић као и са продуцентом Владаном Анђелковићем. 

„МТЕЛ Турска је компанија која на турском тржишту дистрибуира телевизијске канале. Имамо у понуди скоро сав телевизијски садржај из свих земаља бивше Југославије, као и турске и интернационалне канале. Ове сезоне смо направили телевизијски пакет за хотеле на турској обали како би се гостима са Балкана, који у великом броју летују по турским летовалиштима, пружила могућност да гледају домаћу телевизију док су на одмору.

Све то је део нашег стратешког плана да се проширимо на тржишту Турске и упознамо кориснике са свим бенефитима МТЕЛ телевизије“,  изјавио је Зоран Драшковић, генерални директор МТЕЛ Турске, истичући задовољство што је управо ова компанија домаћин премијерног приказивања филма „Недеља“ у Турској.

Филм „Недеља“ прати живот популарног певача Џеја Рамадановског, од његове ране младости до уласка у свет музике. Овај дорћолски дечак, шармантан, али преке нарави, провео је део младости у поправним домовима, одакле почиње и филмска прича. Поред тешког живота, успео је да изгради своје место на музичкој сцени иако му је певање било успутна забава.  

„Поносан сам на чињеницу да се баш филм о Џеју премијерно приказао међу нашим пријатељима у Турској и да је овако добро прихваћен. Трудићемо се да га уврстимо у редовну биоскопску премијеру у целој Турској“ изјавио је Владан Анђелковић, продуцент филма.

Премијера „Недеље“ изазвала је велико интересовање јавности па су међу званицама били и заменик Гувернера Истанбула, представници конзулата Србије, Босне и Херцеговине и Македоније као и многи други уважени гости.

Реакције публике на приказани филм показале су да се добар филм лако препознаје на свим меридијанима, као и да поседује ону врсту универзалности са којом гледаоци могу да се повежу.

Након премијерног приказивања, филм ће у свом дому први моћи да гледају управо корисници МТЕЛ Турска телевизије, којима је на располагању најбољи филмски и серијски програм као и музика са Балкана, док за оне који преферирају спорт, МТЕЛ Турска нуди најбогатији спортски садржај, како са простора бивше Југославије, тако и из целог света. 

(ПР) Фото: ПР