У центру Тузле отворен нови хипермаркет Бинго

– На изузетно атрактивној локацији, у ужој градској језгри Тузле, у склопу стамбено-пословног објекта Нова Пецара, данас је свечано отворен хипермаркет Бинго. 

Босна и Херцеговина 13.06.2024 | 13:18
У центру Тузле отворен нови хипермаркет Бинго

Нови хипермаркет Бинго простире се на продајној површини од 1.720 м² и представља прави мањи, модерно уређен градски хипермаркет са седам каса. Маркет је опремљен квалитетном опремом, а облоге зидова и подова, као и расвјета, усклађени су са свјетским стандардима за маркете. 

“Купци ће моћи уживати у свјежој линији производа, укључујући месницу, деликатес и пекару, као и у одабраном асортиману непрехрамбених производа, попут текстила и кућних потрепштина. С поносом можемо истаћи да ће у новом хипермаркету Бинго радити 55 нових радника, чиме настављамо мисију развоја наше заједнице”, изјавила је Татјана Пауноски, руководитељица службе траде маркетинга компаније Бинго Тузла.

Алмир Шута, секретар органа државне службе, истакао је задовољство што је Тузла богатија за још један модерни стамбено-пословни центар.

“Нови објекат је уљепшао овај дио града, дао му нови, модернији изглед. Оваквим инвестицијама Бинго показује своју лидерску позицију на тржишту Босне и Херцеговине.”,  додао је Алмир Шута уз честитке Бингу на пројекту. 

Истовремено са отварањем хипермаркета Бинго, своја врата је отворио и дм дрогерие маркт, чиме је стамбено-пословни комплекс Пецара постао центар који нуди све што је потребно на једном мјесту.

Насеље Брчанска Малта сада је значајно уљепшано модерним здањем од пет ламела са пратећим садржајем, што подразумијева нова радна мјеста за 70 наших суграђана.

Пројекат изградње овог комплекса који се састоји од 5 ламела и има 176 стамбених јединица, трајао је двије и по године и на њему је компанија Бинго ангажовала 76 домаћих компанија.

(ПР) Фото: ПР