Krenuli na izlet pa pronašli vreće sa milion dolara!

Jedna porodica iz Virdžinije iz okruga Karoline krenula je na izlet, dok su se vozili putem, naišli su na dve vreće.U tim vrećama je bilo gotovo milion dolara u kešu.

Zanimljivosti 22.05.2020 | 17:44
Krenuli na izlet pa pronašli vreće sa milion dolara!

Novac je porodica pronašla tako što su krenulu na izlet van grada, po prvi put od kada su ukinute mere zabrane kretanja zbog pandemije koronavirusa.

Automobil koji je išao ispred porodice Šanc obišao je na putu vreću i nastavio, ali oni nisu uspeli. Nakon što su prešli preko vreće, zaustavili su automobil, misleći da je đubre ili neki drugi otpad, pokupili je ne želeći da je ostave tu.

U blizini su videli sličnu vreću, pa su i nju pokupili i ubacili pozadi u pik-ap.

Kada su uveče stigli kući, krenuli su da ih bace, ali su na dodir pomislili da se radi o pošti. Nakon što su malo bolje pogledali  shvatili su da je reč o novcu. I to o zaista mnogo novca.

Šancovi su pozvali lokalnog šerifa, koji je utvrdio da se u vrećama nalazi blizu milion dolara. U svakoj od vreća nalazilo se po nekoliko manjih, a svaka je sadržavala informacije gde bi novac trebalo da bude čuvan.

-Unutar vreća nalazile su se plastične torbe koje su bile adresirane sa natpisom "sef za keš“, rekla je Emili Šanc za televiziju WTVR.

Policija sada vrši istragu, ali veruju da su poštanske torbe pripadale poštanskoj službi i da je novac bio namenjen banci. Ali kako su završili sa strane puta ostaje i dalje misterija.

Izvor: Zanimljivostidana.com

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bas zanimljivo

23.05.2020 22:16

Ja licno,kraj puta nalazim samo friska go..a.

ODGOVORITE