TAJKUN, prva epizoda u 18:30!

„Moć je nedjeljiva“ -rečenica koja čini okosnicu nove, intrigantne serije čiju prvu, repriznu epizodu BN TV emituje u 18:30!

Republika Srpska 12.06.2020 | 16:22
TAJKUN, prva epizoda  u 18:30!

Tajkun je priča o Vladanu Simonoviću, tajkunu kojeg maestralno tumači Dragan Bjelogrlić. Vladan je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način, tokom devedesetih godina prošlog vijeka. Godinama je iz sjenke upravljao svojom moćnom kompanijom, ali se sve mijenja kada biva primoran da izađe na medijsku svjetlost.

On postaje progonjen čovjek, prisiljen na drastične mjere radi očuvanja sebe i svoje porodice. Vladan ima neprijatelje, i javne i tajne. Vladan se sukobljava i sa onima koji bi trebalo da su mu najbliži. Vladan krije, i otkriva tajne. Priča o izmišljenom tajkunu, stvorenom iz situacije naše stvarnosti, serija je triler sa kriminalističkim zapletom i elementima porodične drame.

Uloge tumače Dragan Bjelogrlić, Vuk Jovanović, Tihana Lazović, Branislav Trifunović, Neven Bujić, Janko Volarić Popović, Hana Selimović,  Anita Mančić… U jednoj od epizodnih uloga pojavljuje se i čuvena Bebi Dol.

Pogledajte najavu za prvu epizodu serije TAJKUN:



(BN)