Umesto jednog greškom naručili 27 automobila Tesla!

U Nemačkoj jedan otac i sin su umesto jednog kupili preko online porudžbine 27 električnih automobila Tesla model 3.

Zanimljivosti 28.06.2020 | 20:40
Umesto jednog greškom naručili 27 automobila Tesla!

Njih dvojica su želeli da stari porodični Ford Kuga zamene modernijim automobilom.

S obzirom da je nemačka vlada nedavno udvostručila subvencije za kupovinu električnog vozila, otišli su na web stranicu Tesla kompanije kako bi rezervisali tj kupili primerak Tesla auta  Model 3, piše The Car Guide.

Nakon što su ispunili svoje podatke o plaćanju i kliknuli da predaju svoju narudžbu, dobili su obavest da je transakcija propala.


Ali u stvarnosti je postojao problem sa samom web stranicom. Umesto da sačekaju da se to popravi, otac i sin pokušali i drugi put, zatim treći, četvrti i tako dalje, sve do 27. pokušaja koji se pokazao uspešnim, tj uspela im je transkacija.

Na kraju se ispostavilo, da je kompanija Tesla je primila svih 27 narudžbi ukupne vrednosti 1,4 miliona evra ili oko 2,1 miliona dolara!

Na sreću njih dvojice odmah su kontaktirali Teslinu korisničku podršku i uspeli su da povuku sve slučajne narudžbe koje su obavili online prilikom naružbe Tesla automobila.

Oni su rekli kako njihov slučaj može biti pouka svima onima koji pokušavaju kupiti automobile ili druge proizvode na ovaj način, da ako imaju problema, prvo kontaktiraju kompaniju pa tek onda obave kupovinu.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar