Уместо једног грешком наручили 27 аутомобила Тесла!

У Немачкој један отац и син су уместо једног купили преко онлине поруџбине 27 електричних аутомобила Тесла модел 3.

Занимљивости 28.06.2020 | 20:40
Уместо једног грешком наручили 27 аутомобила Тесла!

Њих двојица су желели да стари породични Форд Куга замене модернијим аутомобилом.

С обзиром да је немачка влада недавно удвостручила субвенције за куповину електричног возила, отишли су на wеб страницу Тесла компаније како би резервисали тј купили примерак Тесла аута  Модел 3, пише Тхе Цар Гуиде.

Након што су испунили своје податке о плаћању и кликнули да предају своју наруџбу, добили су обавест да је трансакција пропала.


Али у стварности је постојао проблем са самом wеб страницом. Уместо да сачекају да се то поправи, отац и син покушали и други пут, затим трећи, четврти и тако даље, све до 27. покушаја који се показао успешним, тј успела им је транскација.

На крају се испоставило, да је компанија Тесла је примила свих 27 наруџби укупне вредности 1,4 милиона евра или око 2,1 милиона долара!

На срећу њих двојице одмах су контактирали Теслину корисничку подршку и успели су да повуку све случајне наруџбе које су обавили онлине приликом наружбе Тесла аутомобила.

Они су рекли како њихов случај може бити поука свима онима који покушавају купити аутомобиле или друге производе на овај начин, да ако имају проблема, прво контактирају компанију па тек онда обаве куповину.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар