Otvoren "Zlatni hotel" u Vijetnamu -sav blješti od zlata! (VIDEO)

U Vijetnamskoj prestonici Hanoju, otvoren je zlatni hotel sa pet zvezdica, koji bi trebalo da privuče goste sa dubokum džepom i specifičnim ukusom.

Zanimljivosti 04.07.2020 | 16:46
Otvoren "Zlatni hotel" u Vijetnamu -sav blješti od zlata! (VIDEO)

Svojim posetiocima hotel nudi kade obložene zlatom, bazene, zlatne toalete, sve smešteno iza masivnog zlatnog eksterijera.

Hotel „Dolce Hanoi Golden Lake" uložio je mnogo truda da privuče posetioce u Vijetnam, gde se turistički sektor polako otvara, nakon tromesečnog karantina zbog pandemije bolesti Covid-19, navodi Rojters. Hotelom upravlja korporacija Wyndham Hotels & Resorts Inc. sa sedištem u SAD. 

"U ovom trenutku, ne postoji sličan hotel na svetu", rekao je većinski vlasnik i predsednik Hoa Binks grupe, ratni veteran i bivši vozač linijskog taksija, koji je bogastvo stekao u sektoru gradnje i trgovine nekretninama.

On je istakao da je oko tona zlata iskorišćena da se hotel optoči.

U okviru hotela, na njegovom krovu nalazi se i bazen optočen zlatom, dok su unutar soba za goste, kupatila optočena žutim metalom. Sa noćenjem koje košta 250 dolara, hotel je u istom rangu cena sa rivalskim luksuznim hotelom u gradu.

"Sve ovo je promenilo moje mišljenje o tome šta je to luksuzno. Ostali luksuzni hoteli uglavnom koriste mermer, ali ovde je sve optočeno zlatom, pa čak i bazeni za kupanje", kaže jedan 62-godišnji gost, i vlasnik hotela.

Vijetnam se relativno uspešno nosio sa koronavirusom, sa samo 350 potvrđenih slučajeva i nijednim preminulim.

Duong smatra da nije bilo pandemije da bi hotel bio potpuno popunjen međunarodnim gostima. On planira nove "zlatne" hotele u gradu Ho Ši Minu i letovalištu u centralnom delu Vijetnama.


Na kraju pogledate kako izgeda "zlatni hotel" u Hanoju iznutra verujemo da će vam se svideti!

Izvor: RTS 

Komentari / 0

Ostavite komentar