Отворен "Златни хотел" у Вијетнаму -сав бљешти од злата! (ВИДЕО)

У Вијетнамској престоници Ханоју, отворен је златни хотел са пет звездица, који би требало да привуче госте са дубокум џепом и специфичним укусом.

Занимљивости 04.07.2020 | 16:46
Отворен "Златни хотел" у Вијетнаму -сав бљешти од злата! (ВИДЕО)

Својим посетиоцима хотел нуди каде обложене златом, базене, златне тоалете, све смештено иза масивног златног екстеријера.

Хотел „Долце Ханои Голден Лаке" уложио је много труда да привуче посетиоце у Вијетнам, где се туристички сектор полако отвара, након тромесечног карантина због пандемије болести Цовид-19, наводи Ројтерс. Хотелом управља корпорација Wyндхам Хотелс & Ресортс Инц. са седиштем у САД. 

"У овом тренутку, не постоји сличан хотел на свету", рекао је већински власник и председник Хоа Бинкс групе, ратни ветеран и бивши возач линијског таксија, који је богаство стекао у сектору градње и трговине некретнинама.

Он је истакао да је око тона злата искоришћена да се хотел опточи.

У оквиру хотела, на његовом крову налази се и базен опточен златом, док су унутар соба за госте, купатила опточена жутим металом. Са ноћењем које кошта 250 долара, хотел је у истом рангу цена са ривалским луксузним хотелом у граду.

"Све ово је променило моје мишљење о томе шта је то луксузно. Остали луксузни хотели углавном користе мермер, али овде је све опточено златом, па чак и базени за купање", каже један 62-годишњи гост, и власник хотела.

Вијетнам се релативно успешно носио са коронавирусом, са само 350 потврђених случајева и ниједним преминулим.

Дуонг сматра да није било пандемије да би хотел био потпуно попуњен међународним гостима. Он планира нове "златне" хотеле у граду Хо Ши Мину и летовалишту у централном делу Вијетнама.


На крају погледате како изгеда "златни хотел" у Ханоју изнутра верујемо да ће вам се свидети!

Извор: РТС 

Коментари / 0

Оставите коментар