Nataša Bekvalac pravi gala žurku za 40. rođendan!

Pevačica će u petak oduvati 40 svećica sa rođendanske torte, a pripreme na imanju u Čeneju uveliko traju. Dekorateri i enterijeristi sve pripremaju, a gosti moraju ispoštovati dres kod.

Zabava 21.09.2020 | 22:22
Nataša Bekvalac pravi gala žurku za 40. rođendan!

Pop zvezda Nataša Bekvalac 25. septembra će napuniti 40 godina. Iako nije veliki pobornik proslave svojih rođendana, koje je do sada slavila u krugu porodice i prijatelja, ovog puta žurka pod vedrim nebom će biti pompezna i sa brojem zvanica tačno onoliko koliko godina puni. Pevačica će upriličiti veliku žurku na imanju u Čeneju, a pripreme su nedavno počele.

"Nataša nije neko ko preterano voli da slavi rođendane, te je prethodnih godina uglavnom pravila večere gde bi okupila njoj drage ljude. No, ove godine zbog jubileja jer puni 40 godina rešila je da napravi veliki parti o kakvom je oduvek maštala. Sestre su joj odmah priskočile u pomoć oko organizacije čitavog slavlja, a na Nataši je da izabere koju kreaciju će poneti na svom raskošnom slavlju. Kako je planirala, ona će pozvati veliki broj prijatelja kako pripadnike džet-seta, tako i njene dugogodišnje prijatelje koji nisu poznati, ali i porodicu i rođake. Biće tačno 40 gostiju, koliko slavljenica puni godina. Takođe, slavlju će prisustvovati njene ćerke Katja i Hana. Zamisao joj je da imanje u Čeneju, gde ima veliko travnato dvorište, dekoriše kao letnju žurku na otvorenom. Uveliko traju pripreme za dekoraciju i osmišljavanje rođendanske torte koja će biti na nekoliko spratova", objašnjava izvor koji je upućen u čitavu priču i dalje otkriva:

"Svim gostima će biti naznačeno da je dres kod belo, tačnije žurka u belom. Prvi deo večeri gosti će uživati u muzici Natašine koleginice, a potom će di-džej puštati omiljene strane hitove pevačice. Njoj je jedina želja da se te večeri svi lepo provedu i da uživaju u slavlju, a ono što priželjkuje da joj se ostvari u narednim godinama zamisliće tačno u ponoć kada će oduvati svećice sa rođendanske torte."

Izvor: Kurir.rs/Blic Foto: ATA images 

Komentari / 0

Ostavite komentar