Наташа Беквалац прави гала журку за 40. рођендан!

Певачица ће у петак одувати 40 свећица са рођенданске торте, а припреме на имању у Ченеју увелико трају. Декоратери и ентеријеристи све припремају, а гости морају испоштовати дрес код.

Забава 21.09.2020 | 22:22
Наташа Беквалац прави гала журку за 40. рођендан!

Поп звезда Наташа Беквалац 25. септембра ће напунити 40 година. Иако није велики поборник прославе својих рођендана, које је до сада славила у кругу породице и пријатеља, овог пута журка под ведрим небом ће бити помпезна и са бројем званица тачно онолико колико година пуни. Певачица ће уприличити велику журку на имању у Ченеју, а припреме су недавно почеле.

"Наташа није неко ко претерано воли да слави рођендане, те је претходних година углавном правила вечере где би окупила њој драге људе. Но, ове године због јубилеја јер пуни 40 година решила је да направи велики парти о каквом је одувек маштала. Сестре су јој одмах прискочиле у помоћ око организације читавог славља, а на Наташи је да изабере коју креацију ће понети на свом раскошном слављу. Како је планирала, она ће позвати велики број пријатеља како припаднике џет-сета, тако и њене дугогодишње пријатеље који нису познати, али и породицу и рођаке. Биће тачно 40 гостију, колико слављеница пуни година. Такође, слављу ће присуствовати њене ћерке Катја и Хана. Замисао јој је да имање у Ченеју, где има велико травнато двориште, декорише као летњу журку на отвореном. Увелико трају припреме за декорацију и осмишљавање рођенданске торте која ће бити на неколико спратова", објашњава извор који је упућен у читаву причу и даље открива:

"Свим гостима ће бити назначено да је дрес код бело, тачније журка у белом. Први део вечери гости ће уживати у музици Наташине колегинице, а потом ће ди-џеј пуштати омиљене стране хитове певачице. Њој је једина жеља да се те вечери сви лепо проведу и да уживају у слављу, а оно што прижељкује да јој се оствари у наредним годинама замислиће тачно у поноћ када ће одувати свећице са рођенданске торте."

Извор: Курир.рс/Блиц Фото: АТА имагес 

Коментари / 0

Оставите коментар