Ljupka sprema osvetu Simiću, piše autobiografiju!

Pevačica Ljupka Stević već je danima u žiži javnosti nakon što je, u naletu besa, razlupala dva automobila svom bivšem partneru Dragiši Simiću Simketu, pevačica sada namerava da napiše knjigu, čiji će dobar deo biti posvećen njenim emotivnim vezama.

Zabava 22.09.2020 | 13:21
Ljupka sprema osvetu Simiću, piše autobiografiju!

- Ljupka je počela da se zabavlja sa Simketom kada je imala 25 godina, a njihova ljubav trajala je donedavno. U tih deset godina desilo se svašta između njih, a Ljupka planira da u knjizi iznese sve detalje njihovog odnosa. Ne samo da će opisati kako su se upoznali i koliko je Simketu trebalo da je osvoji već će izneti i mnoge druge, javnosti nepoznate stvari - priča izvor i objašnjava da pevačica neće prećutati ni neverstva svog bivšeg dečka.

 

- Baš kao što Simke nije bio veran svojoj supruzi sa kojom ima četvoro dece, tako je i Ljupku varao kada god mu se ukazala prilika. Dugačak je spisak onih sa kojima je bio, a na njemu se nalaze imena još nekih poznatih dama. Za sada, ideja joj je da ne otkriva njihove identitete, ali će svaku poznatu damu opisati tako da će svima biti jasno o kome je reč - priča izvor za i objašnjava da Ljupka planira i da objavi njihove prepiske, ali i zajedničke fotografije.

Izvor: Kurir.rs/ Alo Foto: printscrren

Komentari / 0

Ostavite komentar