Љупка спрема освету Симићу, пише аутобиографију!

Певачица Љупка Стевић већ је данима у жижи јавности након што је, у налету беса, разлупала два аутомобила свом бившем партнеру Драгиши Симићу Симкету, певачица сада намерава да напише књигу, чији ће добар део бити посвећен њеним емотивним везама.

Забава 22.09.2020 | 13:21
Љупка спрема освету Симићу, пише аутобиографију!

- Љупка је почела да се забавља са Симкетом када је имала 25 година, а њихова љубав трајала је донедавно. У тих десет година десило се свашта између њих, а Љупка планира да у књизи изнесе све детаље њиховог односа. Не само да ће описати како су се упознали и колико је Симкету требало да је освоји већ ће изнети и многе друге, јавности непознате ствари - прича извор и објашњава да певачица неће прећутати ни неверства свог бившег дечка.

 

- Баш као што Симке није био веран својој супрузи са којом има четворо деце, тако је и Љупку варао када год му се указала прилика. Дугачак је списак оних са којима је био, а на њему се налазе имена још неких познатих дама. За сада, идеја јој је да не открива њихове идентитете, али ће сваку познату даму описати тако да ће свима бити јасно о коме је реч - прича извор за и објашњава да Љупка планира и да објави њихове преписке, али и заједничке фотографије.

Извор: Курир.рс/ Ало Фото: принтсцррен

Коментари / 0

Оставите коментар