Pucnjava u Prizrenu: Stradao muškarac, pucao na policajce

Kosovska policija saopštila je večeras da je u Prizrenu napadač pucao na policajce koji su u samoodbrani odgovorili vatrenim oružjem.

Region 22.09.2020 | 22:58
Pucnjava u Prizrenu: Stradao muškarac, pucao na policajce

U saopštenju kosovska policija navodi da su njihovi pripadnici večeras u Prizrenu, dok su obavljali redovne dužnosti, naišli na osumnjičenog B. Š. sa nadimkom "Slepi", za kojim je raspisana poternica zbog kivičnog dela "pokušaj ubistva".

U trenutku kada je primetio policijsku patrolu, osumnjičeni je počeo da puca na policajce, koji su u samoodbrani bili primorani da odgovore vatrenim oružjem, navodi se u saopšenju policije.

Osumnjičenom, koji je povređen u razmeni vatre, pružena je lekarska pomoć i upućen je u bolnicu na lečenje.

Međutim, nadležni lekari su potvrdili da je osoba preminula, dodaje se u saopštenju.

Na mestu događaja pronađeno je oružje, kojim je osumnjičeni pucao na policajce, kao i dve ručne bombe.

Kosovska policija ostaje posvećena izvršavanju svojih zakonskih dužnosti i odgovornosti, bez obzira kakva je situacija, u cilju održavanja javnog reda i mira i obračuna sa kriminalom, navodi se u policijskom saopštenju.

(B92)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Odbrana

23.09.2020 03:43

Siptari ubijaju srbe ni krive ni duzne pa kao foll pucao na policiju a ko je pucao na koga kadasu pobili djecake na kupanju ..siptarsku gamad treba istrijebiti sa zemaljske kugle mamuimjebem..

ODGOVORITE
Name

ne seri

23.09.2020 19:56

bas bi ti na takav nacin rijesio probleme, bas si bistar

Name

Dobro i sta sad?

23.09.2020 04:50

Ajde da likujemo kao i do sada? Bolje da ne radimo to, jer se i kod nas dešavaju iste stvari... Ćutimo i pokrojmo se ušima!

ODGOVORITE