Пуцњава у Призрену: Страдао мушкарац, пуцао на полицајце

Косовска полиција саопштила је вечерас да је у Призрену нападач пуцао на полицајце који су у самоодбрани одговорили ватреним оружјем.

Регион 22.09.2020 | 22:58
Пуцњава у Призрену: Страдао мушкарац, пуцао на полицајце

У саопштењу косовска полиција наводи да су њихови припадници вечерас у Призрену, док су обављали редовне дужности, наишли на осумњиченог Б. Ш. са надимком "Слепи", за којим је расписана потерница због кивичног дела "покушај убиства".

У тренутку када је приметио полицијску патролу, осумњичени је почео да пуца на полицајце, који су у самоодбрани били приморани да одговоре ватреним оружјем, наводи се у саопшењу полиције.

Осумњиченом, који је повређен у размени ватре, пружена је лекарска помоц́ и упуц́ен је у болницу на лечење.

Међутим, надлежни лекари су потврдили да је особа преминула, додаје се у саопштењу.

На месту догађаја пронађено је оружје, којим је осумњичени пуцао на полицајце, као и две ручне бомбе.

Косовска полиција остаје посвец́ена извршавању својих законских дужности и одговорности, без обзира каква је ситуација, у циљу одржавања јавног реда и мира и обрачуна са криминалом, наводи се у полицијском саопштењу.

(Б92)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Одбрана

23.09.2020 05:43

Сиптари убијају србе ни криве ни дузне па као фолл пуцао на полицију а ко је пуцао на кога кадасу побили дјецаке на купању ..сиптарску гамад треба истријебити са земаљске кугле мамуимјебем..

ОДГОВОРИТЕ
Name

не сери

23.09.2020 21:56

бас би ти на такав нацин ријесио проблеме, бас си бистар

Name

Добро и ста сад?

23.09.2020 06:50

Ајде да ликујемо као и до сада? Боље да не радимо то, јер се и код нас дешавају исте ствари... Ћутимо и покројмо се ушима!

ОДГОВОРИТЕ