Otkriven tajni plan Ronalda: Izabrao novi klub

Kristijano Ronaldo planira da ostane u Juventusu do isteka ugovora, a onda dođe u Sporting iz Lisabona, gdje bi igrao još dvije godine, a potom završio karijeru, kazao je novinar Sport Medijaseta, Klaudio Rajmondi.

Sport 03.05.2021 | 16:14
Otkriven tajni plan Ronalda: Izabrao novi klub

Ronaldu ugovor sa ekipom iz Torina ističe naredne sezone, a već su počele da kruže priče kako će Juve pokušati da raskine ugovor i završi saradnju sa Portugalcem ranije nego što je to predviđeno.

"Ronaldova ideja je sljedeća - ostanak u Juventusu do isteka ugovora, potom odlazak u Sporting, gdje će provesti dvije godine, a onda završiti karijeru", otkrio je Rajmondi.

Portugalac želi da pomogne Juventusu da ovu sezonu završi u vrhu i plasira se u Ligu šampiona naredne sezone.

"Kristijano nema namjeru da odlazi iz Juventusa. Želi da poštuje ugovor, koji ističe naredne godine. Nema šanse da će se vratiti u Real Madrid, dok Mančester junajted nema novca za realizaciju ugovora", objasnio je Rajmondi.

Ronaldo je prve fudbalske korake napravio u Sportingu odakle je 2003. godine prešao u Mančester junajted. U Junajtedu je igrao do 2009. godine kada odlazi u madridski Real, čiji je dres nosio do 2018. godine. Od tada je igrač Juventusa.

(Vijesti.me)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Oliver

03.05.2021 14:21

Kopačke o klin ostani poznat a ne kao starac kome će početi da se smiju na terenu i da ga zovu penaldo

ODGOVORITE
Name

Dingospo

03.05.2021 15:20

Gospodin covjek.U svoj Portugal da zavrsi gdje je i poceo.

ODGOVORITE