Откривен тајни план Роналда: Изабрао нови клуб

Кристијано Роналдо планира да остане у Јувентусу до истека уговора, а онда дође у Спортинг из Лисабона, гдје би играо још двије године, а потом завршио каријеру, казао је новинар Спорт Медијасета, Клаудио Рајмонди.

Спорт 03.05.2021 | 16:14
Откривен тајни план Роналда: Изабрао нови клуб

Роналду уговор са екипом из Торина истиче наредне сезоне, а већ су почеле да круже приче како ће Јуве покушати да раскине уговор и заврши сарадњу са Португалцем раније него што је то предвиђено.

"Роналдова идеја је сљедећа - останак у Јувентусу до истека уговора, потом одлазак у Спортинг, гдје ће провести двије године, а онда завршити каријеру", открио је Рајмонди.

Португалац жели да помогне Јувентусу да ову сезону заврши у врху и пласира се у Лигу шампиона наредне сезоне.

"Кристијано нема намјеру да одлази из Јувентуса. Жели да поштује уговор, који истиче наредне године. Нема шансе да ће се вратити у Реал Мадрид, док Манчестер јунајтед нема новца за реализацију уговора", објаснио је Рајмонди.

Роналдо је прве фудбалске кораке направио у Спортингу одакле је 2003. године прешао у Манчестер јунајтед. У Јунајтеду је играо до 2009. године када одлази у мадридски Реал, чији је дрес носио до 2018. године. Од тада је играч Јувентуса.

(Вијести.ме)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Оливер

03.05.2021 14:21

Копачке о клин остани познат а не као старац коме ће почети да се смију на терену и да га зову пеналдо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дингоспо

03.05.2021 15:20

Господин цовјек.У свој Португал да заврси гдје је и поцео.

ОДГОВОРИТЕ