Slikali se ispod drveta i uhvatili trenutak kad ih je udario grom!

Dve sestre i brat iz Londona preživeli su udar groma ispod stabla početkom nedelje. Međutim, ono što njihovu priču čini još posebnijom, jest to što su uspeli da snime selfi tačna u trenutku kada ih je udario grom.

Zanimljivosti 20.07.2021 | 16:28
Slikali se ispod drveta i uhvatili trenutak kad ih je udario grom!

Izobel, Rejčel i Endru Džobson zaustavili su se kako bi Rejčel otišla u toalet, a njeni sestra i brat pronašli su zaklon od jake kiše ispod stabla. Sestre i brat uživali su u vožnji bicikala po kiši, pa su odlučili da sve ovekoveče jednom fotografijom, piše IFLScience.

Međutim, Majka priroda imala je druge planove. Kao što je svima poznato, stajanje ispod drveta tokom grmljavine može biti izuzetno opasno jer grom traži put najmanjeg otpora, a to je često najviši objekat na određenom području.

Grom je pogodio u sestre i brata, oborio ih na zemlju i povredio.

"Odjednom sam bila na tlu i nisam mogla da čujem ništa osim pištanja. Cela desna ruka bila mi je utrnula i nisam mogla da je pomerim", izjavila je Rejčel za BBC.

Džobsonovi su odvezeni u bolnicu nakon što su ih uočili prolaznici. Nakon lečenja od opekotina, brat i sestre pušteni su kući budući da niko od njih nije teže ozleđen.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar