Сликали се испод дрвета и ухватили тренутак кад их је ударио гром!

Две сестре и брат из Лондона преживели су удар грома испод стабла почетком недеље. Међутим, оно што њихову причу чини још посебнијом, јест то што су успели да сниме селфи тачна у тренутку када их је ударио гром.

Занимљивости 20.07.2021 | 16:28
Сликали се испод дрвета и ухватили тренутак кад их је ударио гром!

Изобел, Рејчел и Ендру Џобсон зауставили су се како би Рејчел отишла у тоалет, а њени сестра и брат пронашли су заклон од јаке кише испод стабла. Сестре и брат уживали су у вожњи бицикала по киши, па су одлучили да све овековече једном фотографијом, пише ИФЛСциенце.

Међутим, Мајка природа имала је друге планове. Као што је свима познато, стајање испод дрвета током грмљавине може бити изузетно опасно јер гром тражи пут најмањег отпора, а то је често највиши објекат на одређеном подручју.

Гром је погодио у сестре и брата, оборио их на земљу и повредио.

"Одједном сам била на тлу и нисам могла да чујем ништа осим пиштања. Цела десна рука била ми је утрнула и нисам могла да је померим", изјавила је Рејчел за ББЦ.

Џобсонови су одвезени у болницу након што су их уочили пролазници. Након лечења од опекотина, брат и сестре пуштени су кући будући да нико од њих није теже озлеђен.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар