Ana Bekuta progovorila o sukobu sa Cecom zbog čega nisu pričale!

Pevačica Ceca Ražnatović postala je novi član žirija “Zvezda Granda” u aktuelnoj sezoni, a došla je na mesto Jelene Karleuše. Ostatak ekipe ostao je isti, a među njima je i Ana Bekuta, koja je progovorila o sukobu koji je imala sa Cecom pre nekoliko godina, zbog čega nisu pričale.

Zabava 21.09.2021 | 15:35
Ana Bekuta progovorila o sukobu sa Cecom zbog čega nisu pričale!

Naime, kada je pre šest godina Ana slavila tri decenije svog rada, Ceca je nije ispoštovala i nije se pojavila na njenoj proslavi. Koleginica joj je to tada zamerila, te sada ispričala pozadinu cele situacije.

– Mi smo civilizovani ljudi, kako bi se reklo. Imali smo jedan nesporazum. Slavila sam 2015. godine 30 godina mog rada. Ona se nije pojavila na toj mojoj proslavi i meni je to bilo onako malo bezveze. Doprli su glasovi do nje da sam bila ljuta. Međutim, srele smo se posle izvesnog vremena i izgladile smo taj nesporazum. Tako da najnormalnije funkcionišemo – istakla je pevačica.

Ana Bekuta ATAImages/Stefan Tomašević

Ona se osvrnula i na Cecino žiriranje u “Zvezdama Granda” s obzirom na to da su već snimili nekoliko epizoda.

– Još se Ceca prilagođava, ja bih joj poručila da bude ono što jeste. Znamo je u privatnom životu, ja je poznajem od 1988. godine, kad se ona, mislim, prvi put pojavila. Ceca i ja se dugo znamo, čak smo se intenzivno druzile jedno vreme – razjasnila je Ana sve detalje odnosa sa Cecom u emisiji “Zvezde Granda – Specijal”.

(24sedam.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar