Ана Бекута проговорила о сукобу са Цецом због чега нису причале!

Певачица Цеца Ражнатовић постала је нови члан жирија “Звезда Гранда” у актуелној сезони, а дошла је на место Јелене Карлеуше. Остатак екипе остао је исти, а међу њима је и Ана Бекута, која је проговорила о сукобу који је имала са Цецом пре неколико година, због чега нису причале.

Забава 21.09.2021 | 15:35
Ана Бекута проговорила о сукобу са Цецом због чега нису причале!

Наиме, када је пре шест година Ана славила три деценије свог рада, Цеца је није испоштовала и није се појавила на њеној прослави. Колегиница јој је то тада замерила, те сада испричала позадину целе ситуације.

– Ми смо цивилизовани људи, како би се рекло. Имали смо један неспоразум. Славила сам 2015. године 30 година мог рада. Она се није појавила на тој мојој прослави и мени је то било онако мало безвезе. Допрли су гласови до ње да сам била љута. Међутим, среле смо се после извесног времена и изгладиле смо тај неспоразум. Тако да најнормалније функционишемо – истакла је певачица.

Ана Бекута АТАИмагес/Стефан Томашевић

Она се осврнула и на Цецино жирирање у “Звездама Гранда” с обзиром на то да су већ снимили неколико епизода.

– Још се Цеца прилагођава, ја бих јој поручила да буде оно што јесте. Знамо је у приватном животу, ја је познајем од 1988. године, кад се она, мислим, први пут појавила. Цеца и ја се дуго знамо, чак смо се интензивно друзиле једно време – разјаснила је Ана све детаље односа са Цецом у емисији “Звезде Гранда – Специјал”.

(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар