Borenović i Trivićeva u Kotor Varošu

Predsjednik i potpredsjednica Partije demokratskog progresa, Branislav Borenović i Jelena Trivić, posjetili su danas Opštinu Kotor Varoš, gdje su razgovarali sa načelnikom Zdenkom Sakanom i zamjenikom načelnika Mladenom Trivunovićem. 

Republika Srpska 23.09.2021 | 20:02
Borenović i Trivićeva u Kotor Varošu

Predsjednik PDP-a izazio je zadovoljstvo što je Kotor Varoš jedna od opština koja je bilježi pozitivne rezultate i pruža odličan ambijent za razvoj privrede: 

„Ovdje vrlo uspješno djeluju tekstilna i metalna industrija, a radna mjesta su obezbijeđena ne samo stanovnicima Kotor Varoši, nego i okolnih opština poput Čelinca i Kneževa. Načelnik Sakan nas je informisao da opština ulaže mnogo u izgradnju i rekonstrukciju puteva, druge infrastrukturne projekte, poput mjesnih vodovoda, ali i projekte koji će ovu lijepu lokalnu zajednicu dodatno uljepšati, poput šetališta, koje će biti mjesto okupljanja i rekreacije Kotorvarošana“, rekao je Borenović. 

Potrpredsjednica PDP-a Jelena Trivić takođe ističe povoljnu poslovnu klimu, te da su potencijali za razvoj Kotor Varoši izuzetno veliki: 

„Kotor Varoš ima izuzetno visok stepen zaposlenosti, a što je vrlo bitno, najviše u privatnom sektoru. Priliv stranih i domaćih investicija teče i kontinuitetu, tako da će ova opština sigurno nastaviti da se razvija, na čemu čestitam rukovodstvu opštine koje se uspješno izborilo sa svim izazovima. Kotor Varoš je primjer opštine kojom se domaćinski upravlja, a predan i ozbiljan rad uvijek iznjedri rezultat na dobrobit građana“, zaključuje Trivićeva. 

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kotorvarosin

23.09.2021 20:27

Tako je. Cak smo pobedili zaposlenost od prije rata trenutno imamo vecu zaposlenost. Za sve pohvale. Medjutim slabo se promovisu ti uspjesi..

ODGOVORITE
Name

Prijedorčanin

23.09.2021 20:49

Vreme je da dođu u Prijedor jer njihov PDP je u koaliciji sa SNSD-om. . Treba da vide kako složena braća kuću grade.

ODGOVORITE
Name

Звончица

23.09.2021 21:23

Тако је будућа ПРЕДСЈЕДНИЦЕ!!! Треба позитивне примјере показати народу и похвалити одговорне началнике. Први међу таквима је Зденко Сакан. Срећно 2022.

ODGOVORITE
Name

Edi

24.09.2021 06:13

E bice velika sreca ako takvi pobjede. Gospodo vi ste komplet zglajzali i pogubili bilo kakav osjecaj za ljudske vrijednosti. Kako i nebi kad se vec 40 godina hranite fasizmom i borite protiv izmisljenih neprijatelja. Nista vi niste bolji od Dodika, svi ste vi jedno smece, bojim se da ste i djecu i omladinu otrovali, a ako je tako niti vam ima povratka, niti imate buducnosti, niti ce nama ostalima biti dobro sa vama. Cuj ti oni se bore za doslednu blokadu drzave a kandiduju se na funkciju. Dno dna.....!!!!

ODGOVORITE