Бореновић и Тривићева у Котор Варошу

Предсједник и потпредсједница Партије демократског прогреса, Бранислав Бореновић и Јелена Тривић, посјетили су данас Општину Котор Варош, гдје су разговарали са начелником Зденком Саканом и замјеником начелника Младеном Тривуновићем. 

Република Српска 23.09.2021 | 20:02
Бореновић и Тривићева у Котор Варошу

Предсједник ПДП-а изазио је задовољство што је Котор Варош једна од општина која је биљежи позитивне резултате и пружа одличан амбијент за развој привреде: 

„Овдје врло успјешно дјелују текстилна и метална индустрија, а радна мјеста су обезбијеђена не само становницима Котор Вароши, него и околних општина попут Челинца и Кнежева. Начелник Сакан нас је информисао да општина улаже много у изградњу и реконструкцију путева, друге инфраструктурне пројекте, попут мјесних водовода, али и пројекте који ће ову лијепу локалну заједницу додатно уљепшати, попут шеталишта, које ће бити мјесто окупљања и рекреације Которварошана“, рекао је Бореновић. 

Потрпредсједница ПДП-а Јелена Тривић такође истиче повољну пословну климу, те да су потенцијали за развој Котор Вароши изузетно велики: 

„Котор Варош има изузетно висок степен запослености, а што је врло битно, највише у приватном сектору. Прилив страних и домаћих инвестиција тече и континуитету, тако да ће ова општина сигурно наставити да се развија, на чему честитам руководству општине које се успјешно изборило са свим изазовима. Котор Варош је примјер општине којом се домаћински управља, а предан и озбиљан рад увијек изњедри резултат на добробит грађана“, закључује Тривићева. 

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Которваросин

23.09.2021 20:27

Тако је. Цак смо победили запосленост од прије рата тренутно имамо вецу запосленост. За све похвале. Медјутим слабо се промовису ти успјеси..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин

23.09.2021 20:49

Време је да дођу у Приједор јер њихов ПДП је у коалицији са СНСД-ом. . Треба да виде како сложена браћа кућу граде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звончица

23.09.2021 21:23

Тако је будућа ПРЕДСЈЕДНИЦЕ!!! Треба позитивне примјере показати народу и похвалити одговорне началнике. Први међу таквима је Зденко Сакан. Срећно 2022.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еди

24.09.2021 06:13

Е бице велика среца ако такви побједе. Господо ви сте комплет зглајзали и погубили било какав осјецај за људске вриједности. Како и неби кад се вец 40 година храните фасизмом и борите против измисљених непријатеља. Ниста ви нисте бољи од Додика, сви сте ви једно смеце, бојим се да сте и дјецу и омладину отровали, а ако је тако нити вам има повратка, нити имате будуцности, нити це нама осталима бити добро са вама. Цуј ти они се боре за доследну блокаду дрзаве а кандидују се на функцију. Дно дна.....!!!!

ОДГОВОРИТЕ