Vučićeva poruka: Vezane su nam ruke, borićemo se!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom profilu na Instagramu objavio video-snimak u kom je govorio o situaciji na KiM i poslao snažnu poruku svim građanima.

Srbija 27.09.2021 | 19:54
Vučićeva poruka: Vezane su nam ruke, borićemo se!

"Važno je da su svi ljudi razumeli koliko je situacija teška, koliko su nam vezane ruke na Kosovu i Metohiji."

Rekao je da moramo da se borimo za svoj narod, jer ako se ne borimo, onda nikada ništa nećemo moći ni da ostvarimo.

"Za sve što imamo, za napredak koji smo napravili, napravili smo ga zato što smo se borili, zato što smo pokazali da imamo dovoljno snage, dovoljno energije, znanja, vere u sebe. Za nas je strašno važno da pokazujemo uzdržanost u svakom trenutku, da težimo kompromisu, ali da pokažemo odlučnost i da se borimo za svoju državu, narod, i sve građane koje žive u ovoj zemlji."

"Hvala ljudima u ovim teškim danima na podršci, hvala našem narodu na Jarinju i na Brnjaku, Srbija je uz vas", istakao je Vučić.

(B92 Foto: Profimedia) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

NR

27.09.2021 18:24

Diplomatija i lobiranje je najefikasnija borba.

ODGOVORITE
Name

Miki

27.09.2021 18:42

Prokletnice. Sa ovakvim potezima samo podgrijavate masovnije iseljavanje, jer svako se boji rata.

ODGOVORITE
Name

Vucicu

27.09.2021 21:26

Afera sa kiseonikom u R.Srpskoj ,potresa region ,Srbi umjesto med .kiseonika trose tehnicki .Ovo je ozbiljno ! ,,Umesajte se i Vi,,pa kada se Mesate ,bar telefonski razgovarajte sa ,,perjanicom,,Spskog naroda M.Dodikom kojem ste nedavno dodjeli ORDEN,tek onako za zasluge .Nemojte da mislite da su Srbi ,,preko Drine ,,blesavi Bosanci i da je njima Svraka popila Oci.To,sto se ,,kitite i Vi i Crkva ,,znajte da su Srbi izgubili preko 30.ooo Zivota za R.Srpsku pod sankcijama Srbije tj Jugoslavije ....Za ,Slobodu ,Vase mesanje i donacije su iskljucivo povoljne za poziciju ,ali razmislite sta ako izgube ,kako objasniti narodu Srbije koga ste sve vreme gostili ,ali to pripada skoroj buducnosti koja neminovno Zakonu vjerovatnoce tezi Istini ,a ona Istina je puko prezivljavanje dobra nad zlom .

ODGOVORITE
Name

Vučiću 2

28.09.2021 10:16

Sankcije su bile od Srbije nikakve. Ali kad je ko fol bilo sankcija, sve je išlo preko Tuđmana. Nafta, oružje, plate...