Sipala kapi za kurije oči na pogrešno mesto pa nasmejala region?!

Da ljude ne interesuje da li se pod "okom" misli na ono u očnoj duplji ili na kurje, pokazala je jedna žena iz Bijeljine.

Zabava 14.10.2021 | 21:45
Sipala kapi za kurije oči na pogrešno mesto pa nasmejala region?!

Na Tviteru se pojavio izveštaj lekara koji bismo mogli komotno da svrstamo u kategoriju "verovali ili ne". Naime, u pomenutom lekarskom izveštaju jedne gospođe iz Bijeljine stoji napomena: "Sipala je kapi za kurje oko u oko".

Ovaj postupak izazvao je lavinu komentara i reakcija ispod posta, a većina tviteraša nije mogla da veruje da je gospođa zaista uradila tako neštor. Ipak, da slučaj iz Bjeljine nije izolovan, dokazali su korisnici ove društvene mreže, te izneli bizarne primere iz svog okruženja.

 

 

"Šta je briga, ima i drugo oko", "Oko za oko isplakano", "Sada ima night vision", "Ovo je za treće oko", komentari su ispod posta u kojima se ismeva postupak gospođe iz Bjeljine, a u komentarima se može pročitati da dame nekada imaju problem i sa korišćenjem vaginaleta, pa su sklone da ih piju.

"Sad mi žena pričala za gospođu koja se žalila lekaru da je muči žgaravica u želucu zbog nekih vaginaleta", "Poznajem ženu koja je popila punu kutiju (6kom.) vaginaleta. Svaka čast gospođi, trebalo je to progutati i svariti", pisali su tviteraši.

Ipak, koliko god zvučalo smešno na prvu ruku, treba imati u vidu kakav je uglavnom sastav kapi za kurije oko, jer je to preparat koji je najčešće na bazi ekstrakta eterčnih ulja i neretko ima mentu u sebi.

Tviter
FOTO: PRINTSCREEN/TWITTER/AKOBIMORAO

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar