Сипала капи за курије очи на погрешно место па насмејала регион?!

Да људе не интересује да ли се под "оком" мисли на оно у очној дупљи или на курје, показала је једна жена из Бијељине.

Забава 14.10.2021 | 21:45
Сипала капи за курије очи на погрешно место па насмејала регион?!

На Твитеру се појавио извештај лекара који бисмо могли комотно да сврстамо у категорију "веровали или не". Наиме, у поменутом лекарском извештају једне госпође из Бијељине стоји напомена: "Сипала је капи за курје око у око".

Овај поступак изазвао је лавину коментара и реакција испод поста, а већина твитераша није могла да верује да је госпођа заиста урадила тако нештор. Ипак, да случај из Бјељине није изолован, доказали су корисници ове друштвене мреже, те изнели бизарне примере из свог окружења.

 

 

"Шта је брига, има и друго око", "Око за око исплакано", "Сада има нигхт висион", "Ово је за треће око", коментари су испод поста у којима се исмева поступак госпође из Бјељине, а у коментарима се може прочитати да даме некада имају проблем и са коришћењем вагиналета, па су склоне да их пију.

"Сад ми жена причала за госпођу која се жалила лекару да је мучи жгаравица у желуцу због неких вагиналета", "Познајем жену која је попила пуну кутију (6ком.) вагиналета. Свака част госпођи, требало је то прогутати и сварити", писали су твитераши.

Ипак, колико год звучало смешно на прву руку, треба имати у виду какав је углавном састав капи за курије око, јер је то препарат који је најчешће на бази екстракта етерчних уља и неретко има менту у себи.

Tviter
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ТWИТТЕР/АКОБИМОРАО

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар