Dragana Mirković o muzici i životu u dvorcu: Htela sam da prekinem karijeru!

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić uspeli su decu da izvedu na pravi put svoje naslednike Manuelu i Marka, a oni su odabrali život bez medijskog ekponiranja. Iza sebe ima bogatu karijeru, živi u dvorcu, ali ne krije da je svojevremeno razmišljala i da odustane od muzike.

Zabava 21.10.2021 | 21:55
Dragana Mirković o muzici i životu u dvorcu: Htela sam da prekinem karijeru!

Dragana objašnjava da su njena deca i te kako zainteresovana za muziku, ali da im je to hobi, te da se neće upuštati u javni život.

Foto: Printsceen Instagram
 

- Oni nemaju taj osećaj i to je divna stvar. Ja sam za njih mama i nikada nisu eksponirali to šta sam ja, čak ne znaju ni svi njihovi drugari. Oni su odrastali bez opterećenja mog imena, tako da jako sam ponosna na sebe, a preponosna sam na njih što nisu imali želju da budu poznati. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava akademiju, pa će da odabere studije. Muziku vole iz hobija i jako su talentovani, Marko svira klavir, Manuela gitaru i prelepo peva, ali za mamu baš je onako kako treba da bude i stvarno sam srećna što živimo lepim životom - ispirčala je Dragana.

Ne krije da je život u dvorcu i te kako lep, ali se isto tako i potajno nada da se deca neće odseliti od nje i Tonija, te da će imati dovoljno prostora da svi žive zajedno, kao srećna porodica. 

- Pa lepo je živeti u dvorcu, da se ne lažemo, ali najlepši je život kada si srećan u svojoj porodici, i to je zapravo dvorac. Ja nisam od početka imala dvorac, nego srećnu porodicu. Bila sam srećna pre dvorca i ne volim kada me gledaju kroz to. Obično deca odlaze od roditelja, što je normalno, a ja se sve nadam da neće otići, jer svako ima svoje krilo i neće mama njima smetati - objasnila je pevačica. 

 

Kada se udala za Tonija, Dragana je pomišljala da prekine karijeru, a o tome je sada i otvoreno pričala. 

- Najozbiljnije sam htela da prekinem karijeru kad sam se udala", ispričala je pevačica u emisiji Jutro na TV Prva. "Pomislila sam - evo, sad je vreme za porodicu, to je to. Tada sam pune četiri godine odsustvovala sa scene, smatrala sam da više ne treba da se pojavljujem na estradi - rekla je ona. 

ATAImages/ M. M.
 

 

Međutim, njena veza sa obožavaocima je bila previše jaka, pa su joj pisali pisma i nastavili su da to čine i kad se ona povukla posle udaje. 

 

- Na kraju su došli i do broja telefona Tonija, mog muža. Tako je na mene pritisak izvršen sa dve strane i prosto nisam imala mira. I danas je tako, ja nastupam upravo zato što ne mogu bez svoje publike. Načini komunikacije su se promenili ali naša veza nije - ispričala je ona u jutarnjem programu televizije Prva. 

(24sedam.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Opet

22.10.2021 07:49

Draganino hvalisanje.Ona kao "skromna"a dok otvori usta pocinje se hvaliti.Zna li ta zena ista drugo "prokameniti"?Samo dvorac,Toni,karijera skromna deca.O Gospode Boze,jest i dosada.

ODGOVORITE