Драгана Мирковић о музици и животу у дворцу: Хтела сам да прекинем каријеру!

Певачица Драгана Мирковић и њен супруг Тони Бијелић успели су децу да изведу на прави пут своје наследнике Мануелу и Марка, а они су одабрали живот без медијског екпонирања. Иза себе има богату каријеру, живи у дворцу, али не крије да је својевремено размишљала и да одустане од музике.

Забава 21.10.2021 | 21:55
Драгана Мирковић о музици и животу у дворцу: Хтела сам да прекинем каријеру!

Драгана објашњава да су њена деца и те како заинтересована за музику, али да им је то хоби, те да се неће упуштати у јавни живот.

Фото: Принтсцеен Инстаграм
 

- Они немају тај осећај и то је дивна ствар. Ја сам за њих мама и никада нису експонирали то шта сам ја, чак не знају ни сви њихови другари. Они су одрастали без оптерећења мог имена, тако да јако сам поносна на себе, а препоносна сам на њих што нису имали жељу да буду познати. Марко студира економско право, а Мануела завршава академију, па ће да одабере студије. Музику воле из хобија и јако су талентовани, Марко свира клавир, Мануела гитару и прелепо пева, али за маму баш је онако како треба да буде и стварно сам срећна што живимо лепим животом - испирчала је Драгана.

Не крије да је живот у дворцу и те како леп, али се исто тако и потајно нада да се деца неће одселити од ње и Тонија, те да ће имати довољно простора да сви живе заједно, као срећна породица. 

- Па лепо је живети у дворцу, да се не лажемо, али најлепши је живот када си срећан у својој породици, и то је заправо дворац. Ја нисам од почетка имала дворац, него срећну породицу. Била сам срећна пре дворца и не волим када ме гледају кроз то. Обично деца одлазе од родитеља, што је нормално, а ја се све надам да неће отићи, јер свако има своје крило и неће мама њима сметати - објаснила је певачица. 

 

Када се удала за Тонија, Драгана је помишљала да прекине каријеру, а о томе је сада и отворено причала. 

- Најозбиљније сам хтела да прекинем каријеру кад сам се удала", испричала је певачица у емисији Јутро на ТВ Прва. "Помислила сам - ево, сад је време за породицу, то је то. Тада сам пуне четири године одсуствовала са сцене, сматрала сам да више не треба да се појављујем на естради - рекла је она. 

АТАИмагес/ М. М.
 

 

Међутим, њена веза са обожаваоцима је била превише јака, па су јој писали писма и наставили су да то чине и кад се она повукла после удаје. 

 

- На крају су дошли и до броја телефона Тонија, мог мужа. Тако је на мене притисак извршен са две стране и просто нисам имала мира. И данас је тако, ја наступам управо зато што не могу без своје публике. Начини комуникације су се променили али наша веза није - испричала је она у јутарњем програму телевизије Прва. 

(24седам.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Опет

22.10.2021 05:49

Драганино хвалисање.Она као "скромна"а док отвори уста поциње се хвалити.Зна ли та зена иста друго "прокаменити"?Само дворац,Тони,каријера скромна деца.О Господе Бозе,јест и досада.

ОДГОВОРИТЕ