Vučićev SNS obilježava 13 godina postojanja

Srpska napredna stranka obeležava 13 godina od osnivanja stranke i tim povod će u popodnevnim satima održati svečanu akademiju.

Srbija 27.11.2021 | 13:14
Vučićev SNS obilježava 13 godina postojanja

Prije svečane akademije, SNS održava izbornu skupštinu stranke, koja će biti zatvorena za javnost.

U Hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu, počela je izborna skupština Srpske napredne stranke, na kojoj će biti usvojen Izveštaj o radu SNS, programska načela stranke i izabrano rukovodstvo.

Skupštinom predsedava lider SNS Aleksandar Vučić, koji članovima stranke predstavlja izvještaj o radu.

Na početku obraćanja rekao je da će pokušati da realno sumira rezultate koji su postignuti i ukaže na probleme sa kojima se stranka suočavala.

Članovi stranke dočekali su predsednika Vučića aplauzom kada je ulazio u halu. Skupštini stranke, između ostalih, prisustvuju članovi stranke Ana Brnabić, Siniša Mali, Darija Kisić Tepavčević, Nikola Selaković, Tomislav Momirović, Goran Vesić, Maja Gojković, Jadranka Joksimović, Irena Vujović, Miloš Vučevih, Marko Ðurić, Marija Obradović, Aleksandar Šapić, Nebojša Stefanović, Jorgovanka Tabaković, Zoran Ðorđević…

Skupštini prisustvuje 3.690 delegata, od ukupno 4.000. Skupština SNS održava se iza zatvorenih vrata, a na njoj će, prema dnevnom redu, biti razmatrana i usvojena i politička načela te stranke, koja su u petak predstavili Ana Brnabić, Siniša Mali i Aleksandar Šapić, prenose beogradski mediji.

(BN/Tanjug Foto: Tanjug) 

Komentari / 0

Ostavite komentar