Posle 10 godina dopisivanja saznala da njen voljeni ne postoji!

Gotovo da je za ne poverovati ali jedne engleskinja je tek nedavno saznala da sa osobom s kojom se dopisivala punih 10 godina uopšte ne postoji! Engleskinja Kirat Assi , 42, iz Londona počela se dopisivati s jednim muškarcem davne 2009. godine.

Zanimljivosti 13.01.2022 | 16:29
Posle 10 godina dopisivanja saznala da njen voljeni ne postoji!

Sve je počelo tako što je na Fejsbuku dobila poruku od bivšeg dečka svoje sestrične koji je tražio savet kako da obnovi vezu s njom.

Postali su sve bliži, dopisivali su se pet meseci, a onda je on umro. Sestrična Simran Bogal dala joj je tada mejl adresu njegovog navodnog brata Bobija da mu izrazi saučešće. Kasnije su razmenili i profile na društvenim mrežama.

Bobi je bio doktor koji živi u Australiji, a on i Asi brzo su se zaljubili jedno u drugo. Komunicirali su svakodnevno i stalno dogovarali prvi susret uživo, ali svaki put bi nešto iskrslo – s Bobijeve strane. Jednom je čak rekao da je imao srčani udar i da je završio u bolnici, a kad god bi ga Kirat detaljnije ispitivala o njegovom životu i razlozima zbog kojih se nikako ne mogu naći, on bi počeo da preti samoubistvom.

 

 

Godine su prolazile i koliko god je Kirat odgovarala njegova pažnja i razgovori, odlučila je da unajmi privatnog detektiva kako bi otkrila nešto više o njemu. Istraga je trajala mesecima, bilo je uključeno mnoštvo svedoka, čak i muškarac kojem su ukradene fotografije i celi identitet. Bobi zaista postoji, ali nije on bio iza tastature i dopisivao se godinama s Kirat, već je to bila jedna osoba iz njene blizine…

Njegov lažni profil je sadržao prave Bobijeve fotografije i neke biografske detalje koji su se koristili bez njegovog pristanka. Kirat je u oktobru 2010. godine imala prvi susret sa tim lažnim profilom.

Detektivi su je šokirali kada su otkrili da je sve ovo radila njena sestrična.

“Ja to zovem zamkom na internetu. Nisam bila ni na jednoj stranici za upoznavanje, vrlo sam privatna osoba na internetu. Konotacije povezane sa pojmom catfishing jesu takve da je to zabavno, ali zaista je suprotno. Ovo je uticalo na moje zdravlje, porodicu, prijatelje, društveni život, karijeru – apsolutno sve. Uništila mi je život i uzela u nepovrat deset godina”, ispričala je Kirat.

Kako prenosi brtianski Daily Mail, njen slučaj “catfishing-a” najdugovječniji je i najsloženiji koji je izašao na videlo jer je prevara uključivala kreiranje ne samo jedne osobe, već cele zajednice. Istražitelji su mesecima radili sa svedocima, pravnim stručnjacima i Bobijem iz stvarnog života.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar