После 10 година дописивања сазнала да њен вољени не постоји!

Готово да је за не поверовати али једне енглескиња је тек недавно сазнала да са особом с којом се дописивала пуних 10 година уопште не постоји! Енглескиња Кират Асси , 42, из Лондона почела се дописивати с једним мушкарцем давне 2009. године.

Занимљивости 13.01.2022 | 16:29
После 10 година дописивања сазнала да њен вољени не постоји!

Све је почело тако што је на Фејсбуку добила поруку од бившег дечка своје сестричне који је тражио савет како да обнови везу с њом.

Постали су све ближи, дописивали су се пет месеци, а онда је он умро. Сестрична Симран Богал дала јој је тада мејл адресу његовог наводног брата Бобија да му изрази саучешће. Касније су разменили и профиле на друштвеним мрежама.

Боби је био доктор који живи у Аустралији, а он и Аси брзо су се заљубили једно у друго. Комуницирали су свакодневно и стално договарали први сусрет уживо, али сваки пут би нешто искрсло – с Бобијеве стране. Једном је чак рекао да је имао срчани удар и да је завршио у болници, а кад год би га Кират детаљније испитивала о његовом животу и разлозима због којих се никако не могу наћи, он би почео да прети самоубиством.

 

 

Године су пролазиле и колико год је Кират одговарала његова пажња и разговори, одлучила је да унајми приватног детектива како би открила нешто више о њему. Истрага је трајала месецима, било је укључено мноштво сведока, чак и мушкарац којем су украдене фотографије и цели идентитет. Боби заиста постоји, али није он био иза тастатуре и дописивао се годинама с Кират, већ је то била једна особа из њене близине…

Његов лажни профил је садржао праве Бобијеве фотографије и неке биографске детаље који су се користили без његовог пристанка. Кират је у октобру 2010. године имала први сусрет са тим лажним профилом.

Детективи су је шокирали када су открили да је све ово радила њена сестрична.

“Ја то зовем замком на интернету. Нисам била ни на једној страници за упознавање, врло сам приватна особа на интернету. Конотације повезане са појмом цатфисхинг јесу такве да је то забавно, али заиста је супротно. Ово је утицало на моје здравље, породицу, пријатеље, друштвени живот, каријеру – апсолутно све. Уништила ми је живот и узела у неповрат десет година”, испричала је Кират.

Како преноси бртиански Даилy Маил, њен случај “цатфисхинг-а” најдуговјечнији је и најсложенији који је изашао на видело јер је превара укључивала креирање не само једне особе, већ целе заједнице. Истражитељи су месецима радили са сведоцима, правним стручњацима и Бобијем из стварног живота.

(<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/">занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар