Neočekivano: Direktor “Fajzera“ podržao Novaka

Novak Đoković je tema kojom se bave na svim meridijanima u posljednjih osam dana. Upravo zbog toga smo i saznali da je veliki navijač najboljeg tenisera današnjice Albert Burla, generalni direktor kompanije "Pfizer".

Tenis 13.01.2022 | 16:32
Neočekivano: Direktor “Fajzera“ podržao Novaka

On je u razgovoru za “Bloomberg Markets and Finance“ odlučio da govori o Đokoviću, ali nije želio da se mješa u odnose Novaka i Australije.

“Kao prvo, ja sam veliki navijač Novaka Đokovića, ali ne mogu nikako da uđem sada u to da li je on imao potrebnu dokumentaciju za ulazak u Australiju ili ne. To je nešto što je između njega i vlasti, kao i doktora“, poručio je Burla.

Iako je direktor kompanije koja pravi možda i najpoznatiju vakcinu na svijetu protiv korone istakao je da i preležan virus pruža neki vid zaštite.

“Smatram da je preležan virus vid zaštite od infekcije, ne samo u ovom slučaju nego generalno. I to na neko određeno vrijeme. U mnogim zemljama širom Evrope sertifikat vam je validan šest mjeseci nakon posljednje doze vakcine, a u slučaju preležanog virusa samo tri mjeseca nakon pozitivnog testa. Dakle, zaštita koju dobijate nakon prirodno preležanog virusa ne traje toliko kao posle vakcine. To je ono što sam ja rekao i o čemu mogu da govorim.”

Autor: Nova S Izvor: REUTERS/Edgar Su

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Manipulacija?

13.01.2022 15:45

Veoma smjesan stav: da je imunitet nakon prelezane bolsti slabiji nego onaj poslije same vakcine!? Istina je upravo obrnuto.

ODGOVORITE
Name

Re

13.01.2022 16:52

On je direktor Fajzera,cilj mu je da zaradi prodajom vakcina.Prema tome,ne može reći da je prirodni imunitet jači,manje ljudi bi se vakcinisalo,kako bi onda prodao vakcine i zaradio milijarde.

Name

abc

13.01.2022 15:54

Što više pratim ovaj cirkus oko Đokovića i Australije dolazim do saznanja da je on u poslednjih 20-ak dana napravio niz gluposti. Od pojavljivanja u javnosti kao pozitivan na virus, do pogrešno ispunjenog formulara prilikom ulaska u Australiju gdje je dao netačne podatke oko svojih putovanja u zadnjih 15 dana, a danas vidim da ni Špancima nije jasno kako je ušao u Španiju kada državljani Srbije ne mogu u Španiju ako nisu vakcinisani. Jedan takav sportista da pravi takve greške. Prosto nemoguće. Nije čudo što su ovi pobjesneli kada su ga vidjeli u Melburnu. Pitanje je da li je i PCR test istinit. Sada svako može sumnjati. S razlogom, kada vidi šta je čovjek sa koronom radio u zadnje vrijeme. Da ne pričam o njegovoj porodici, Srđanu prije svega. Oni mu više odmažu nego što mu pomažu. Steknem utisak da tu niko od njih nije normalan, sem majke Dijane.

ODGOVORITE
Name

Zoran

13.01.2022 16:59

U Španiju je ušao sa pasošem Monaka ako te interesuje tebe i ostale radoznale

Name

Kosta

13.01.2022 17:07

Novak se zalaze za licni izbor misleci svojom glavom.Da ti mislis svojom glavom ne bi navodio stavove koji su osporeni kao netacni.Mali smo i ti i ja da shvatimo ljudsku gromadu,duhom svakako,kao sto je Novak. Vidjet ces sta ce se pricati i pisati za dvije tri sedmice.... Slavit ce se Nole kao Veliki covjek u cijelom svijetu kao sto ce se Srbi za koju godinu slaviti ko narod koji je sam ustao protiv novog svjetskog poretka....uostalom nece nam to biti prvi put...boj na Kosovu...Uzicka Republika....

Name

Novak je privatno preduzece

13.01.2022 20:37

Novak je sam rekao da je on profesionani igrac tenisa. A to jednostavno znaci da on u stvari zivi iduci od turnira do turnira i od para/uspjeha koje zaradi ucescem na turnirima. I naravno zivi i od od sponzorskih ugovora [Nike, Lacoste, Head,..] A u stvari Novak je kao preduzece jer kao profesionalac on od para koje zaradi placa trenere i fizioterapeute PR osoblje, licne asistente , knjigovodje, advokate, i sve one koji ga prate, placa hotelske smjestaje avio karte, itd, itd.

Name

abc

14.01.2022 05:49

Da li Vi podržavate da neko, pa bio to i Novak, zaražen virusom krši izolaciju, pojavljuje se među djecom , daje intervjue? Da su bila Vaša djeca u pitanju vjerovatno bi drugačije komentarisali? Zorane, otkud najvećem Srbinu pasoš Monaka? Kako je najveći Srbenda i patriota kako kaže Srđan mogao sebi dozvoliti luksuz da bude "stranac"? I ako ima taj pasoš, on je Zorane u Španiju došao iz Srbije, ne iz Monte Karla. Kosta, nemoj dozvoliti da samo Novak misli svojom glavom, zašto tebi služi tvoja?

Name

Za Abc

13.01.2022 17:00

Abc ti si dobra budala koliko mogu vidjeti po ovom komentaru

ODGOVORITE
Name

re-abc

15.01.2022 06:38

Bravo za objektivne i pragmaticne komentare. Novak moze sretan da bude ako se nakon svih ovih "naivninh gluposti i prekrsnih zakona u vise drzava" zavrsi deportacijom iz Australije a ne novcano-milionskim ili zatvorskim kaznama (koje su predvidnje za "pozitivne" koji sire Corona-Virus). Ako je "pozitivan" bio??!

Name

Banja Luka

14.01.2022 14:19

Strucnjaci iz V.Britanije su dokazali i objavili da vakcinisanjem tijelo gubi mogucnost stvaranja prirodnog imuniteta protiv svih oblika covid-a! Pametnom dosta!!!!

ODGOVORITE