Неочекивано: Директор “Фајзера“ подржао Новака

Новак Ђоковић је тема којом се баве на свим меридијанима у посљедњих осам дана. Управо због тога смо и сазнали да је велики навијач најбољег тенисера данашњице Алберт Бурла, генерални директор компаније "Пфизер".

Тенис 13.01.2022 | 16:32
Неочекивано: Директор “Фајзера“ подржао Новака

Он је у разговору за “Блоомберг Маркетс анд Финанце“ одлучио да говори о Ђоковићу, али није желио да се мјеша у односе Новака и Аустралије.

“Као прво, ја сам велики навијач Новака Ђоковића, али не могу никако да уђем сада у то да ли је он имао потребну документацију за улазак у Аустралију или не. То је нешто што је између њега и власти, као и доктора“, поручио је Бурла.

Иако је директор компаније која прави можда и најпознатију вакцину на свијету против короне истакао је да и прележан вирус пружа неки вид заштите.

“Сматрам да је прележан вирус вид заштите од инфекције, не само у овом случају него генерално. И то на неко одређено вријеме. У многим земљама широм Европе сертификат вам је валидан шест мјесеци након посљедње дозе вакцине, а у случају прележаног вируса само три мјесеца након позитивног теста. Дакле, заштита коју добијате након природно прележаног вируса не траје толико као после вакцине. То је оно што сам ја рекао и о чему могу да говорим.”

Аутор: Нова С Извор: РЕУТЕРС/Едгар Су

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Манипулација?

13.01.2022 15:45

Веома смјесан став: да је имунитет након прелезане болсти слабији него онај послије саме вакцине!? Истина је управо обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.01.2022 16:52

Он је директор Фајзера,циљ му је да заради продајом вакцина.Према томе,не може рећи да је природни имунитет јачи,мање људи би се вакцинисало,како би онда продао вакцине и зарадио милијарде.

Name

абц

13.01.2022 15:54

Што више пратим овај циркус око Ђоковића и Аустралије долазим до сазнања да је он у последњих 20-ак дана направио низ глупости. Од појављивања у јавности као позитиван на вирус, до погрешно испуњеног формулара приликом уласка у Аустралију гдје је дао нетачне податке око својих путовања у задњих 15 дана, а данас видим да ни Шпанцима није јасно како је ушао у Шпанију када држављани Србије не могу у Шпанију ако нису вакцинисани. Један такав спортиста да прави такве грешке. Просто немогуће. Није чудо што су ови побјеснели када су га видјели у Мелбурну. Питање је да ли је и ПЦР тест истинит. Сада свако може сумњати. С разлогом, када види шта је човјек са короном радио у задње вријеме. Да не причам о његовој породици, Срђану прије свега. Они му више одмажу него што му помажу. Стекнем утисак да ту нико од њих није нормалан, сем мајке Дијане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

13.01.2022 16:59

У Шпанију је ушао са пасошем Монака ако те интересује тебе и остале радознале

Name

Коста

13.01.2022 17:07

Новак се залазе за лицни избор мислеци својом главом.Да ти мислис својом главом не би наводио ставове који су оспорени као нетацни.Мали смо и ти и ја да схватимо људску громаду,духом свакако,као сто је Новак. Видјет цес ста це се прицати и писати за двије три седмице.... Славит це се Ноле као Велики цовјек у цијелом свијету као сто це се Срби за коју годину славити ко народ који је сам устао против новог свјетског поретка....уосталом неце нам то бити први пут...бој на Косову...Узицка Република....

Name

Новак је приватно предузеце

13.01.2022 20:37

Новак је сам рекао да је он професионани играц тениса. А то једноставно знаци да он у ствари зиви идуци од турнира до турнира и од пара/успјеха које заради уцесцем на турнирима. И наравно зиви и од од спонзорских уговора [Нике, Лацосте, Хеад,..] А у ствари Новак је као предузеце јер као професионалац он од пара које заради плаца тренере и физиотерапеуте ПР особље, лицне асистенте , књиговодје, адвокате, и све оне који га прате, плаца хотелске смјестаје авио карте, итд, итд.

Name

абц

14.01.2022 05:49

Да ли Ви подржавате да неко, па био то и Новак, заражен вирусом крши изолацију, појављује се међу дјецом , даје интервјуе? Да су била Ваша дјеца у питању вјероватно би другачије коментарисали? Зоране, откуд највећем Србину пасош Монака? Како је највећи Србенда и патриота како каже Срђан могао себи дозволити луксуз да буде "странац"? И ако има тај пасош, он је Зоране у Шпанију дошао из Србије, не из Монте Карла. Коста, немој дозволити да само Новак мисли својом главом, зашто теби служи твоја?

Name

За Абц

13.01.2022 17:00

Абц ти си добра будала колико могу видјети по овом коментару

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре-абц

15.01.2022 06:38

Браво за објективне и прагматицне коментаре. Новак мозе сретан да буде ако се након свих ових "наивнинх глупости и прекрсних закона у висе дрзава" заврси депортацијом из Аустралије а не новцано-милионским или затворским казнама (које су предвидње за "позитивне" који сире Цорона-Вирус). Ако је "позитиван" био??!

Name

Бања Лука

14.01.2022 14:19

Струцњаци из В.Британије су доказали и објавили да вакцинисањем тијело губи могуцност стварања природног имунитета против свих облика цовид-а! Паметном доста!!!!

ОДГОВОРИТЕ