Nisu se ni venčali do kraja a već se razvode!

U najbržem brakorazvodnom slučaju u Iraku, u gradu Bagdadu mladoženja se razveo od svoje žene tokom njihovog venčanja. Razlog najbržeg ikad viđenog razvoda u Iraku je bizaran!

Zanimljivosti 25.01.2022 | 15:25
Nisu se ni venčali do kraja a već se razvode!

Mladoženji je zasmetalo to da je  mlada na venčanju plesala uz “provokativnu” sirijsku pesmu.

Prema pisanju Gulf News portala, sirijska pesma – Mesaytara, što u prevodu znači “Ja sam dominantan” ili “Ja ću te kontrolisati” – pevačice Lamis Kan bila je glavni razlog za razvod para na venčanju.

Mlada je navodno plesala u ritmu pesme, što su mladoženja i njegova porodica smatrali provokacijom. Kako se navodi, mlada je dobila optužbe da promoviše feminizam, što se u tamošnjoj kulturi smatra neprihvatljivim.

Stoga je mladoženja ušao u raspravu sa mladom i njenom porodicom, nakon čega se na kraju razveo od nje. Incident se dogodio u Bagdadu.

Kada se prevede, prvi deo pesme otprilike kaže: “Ja sam dominantan; ti ćeš se rukovoditi mojim strogim uputstvima”. “Ti si moja grumen šećera; Dokle god si sa mnom, hodaćeš pod mojom komandom; Ja sam arogantana, ja sam arogantana”, nastavlja pesma.

U međuvremenu, zahtev za razvod je odobren i ovaj događaj će se definitivno zabeležiti kao jedan od najkraćih brakova ikada u Iraku kao i gradu Bagdadu.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Haha

25.01.2022 15:05

Kakvi glupani,pomozi Boze.A pjesma se "rimuje".Nigdje veze sa mozgom.

ODGOVORITE