Нису се ни венчали до краја а већ се разводе!

У најбржем бракоразводном случају у Ираку, у граду Багдаду младожења се развео од своје жене током њиховог венчања. Разлог најбржег икад виђеног развода у Ираку је бизаран!

Занимљивости 25.01.2022 | 15:25
Нису се ни венчали до краја а већ се разводе!

Младожењи је засметало то да је  млада на венчању плесала уз “провокативну” сиријску песму.

Према писању Гулф Неwс портала, сиријска песма – Месаyтара, што у преводу значи “Ја сам доминантан” или “Ја ц́у те контролисати” – певачице Ламис Кан била је главни разлог за развод пара на венчању.

Млада је наводно плесала у ритму песме, што су младожења и његова породица сматрали провокацијом. Како се наводи, млада је добила оптужбе да промовише феминизам, што се у тамошњој култури сматра неприхватљивим.

Стога је младожења ушао у расправу са младом и њеном породицом, након чега се на крају развео од ње. Инцидент се догодио у Багдаду.

Када се преведе, први део песме отприлике каже: “Ја сам доминантан; ти ц́еш се руководити мојим строгим упутствима”. “Ти си моја грумен шец́ера; Докле год си са мном, ходац́еш под мојом командом; Ја сам арогантана, ја сам арогантана”, наставља песма.

У међувремену, захтев за развод је одобрен и овај догађај ће се дефинитивно забележити као један од најкраћих бракова икада у Ираку као и граду Багдаду.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хаха

25.01.2022 15:05

Какви глупани,помози Бозе.А пјесма се "римује".Нигдје везе са мозгом.

ОДГОВОРИТЕ