Na Mikonosu dva koktela i porciju kraba platile 600 evra!

Jedna američka porodica je ostala šokirana nakon što joj je kao turistima, na odmoru u Grčkoj na Mikonosu naplaćeno skoro 600 evra za samo dva pića i porciju kraba.

Zanimljivosti 16.05.2022 | 15:34
Na Mikonosu dva koktela i porciju kraba platile 600 evra!

Neimenovana žena, koja je bila na odmoru sa svojom 19-godišnjom ćerkom, bila je šokirana cenom dok su jeli u restoranu na ostrvu Mikonos.

Par je naručio dva koktela i porciju kraba, sedeći na nekim ležaljkama nekoliko sati. Prevarni i “opljačkani” turisti  požalili su se svom putničkom agentu:

“Proveli smo divan dan na plaži, ali, molim vas, upozorite svoje buduće kupce da nam je restoran-bar koji smo posetili naplatio 600 evra za dva koktela i porciju  krabe. Znali smo da račun neće preći 200 evra, odjednom su tražili da platimo 600 evra!

Račun je pokazao da je restoran majci i ćerki naplatio 520 evra, uz napojnicu od 78 evra za dva koktela i porciju kraba

Ona je rekla da su odbili da plate, ali su ih zaposleni muškarci u restoranu sprečili da odu. Takođe je dodala da je jedina “dodatna stvar” to što su koristili neke ležaljke tri sata – ali nije videla kako su ih mogli toliko koštati prenosi The Sun

Majka je takođe rekla da će podneti policijski izveštaj nakon što su joj meštani rekli da se to sve vreme dešavalo. Nažalost, to nije prvi put da su turisti prevareni na odmoru na ovako ružan način od strane restorana u Grčkoj.

2019. godine turista u Grčkoj ostao je ljut nakon što mu je naplaćeno 591 evra (503 funti) za samo šest komada lignji u restoranu na Mikonosu. Iste godine, grupi britanskih turista naplaćeno je 82 evra (70 funti) za samo osam bezalkoholnih pića nakon posete restoranu na Rodosu.

To se dešava i drugde u Evropi pa se sa sličnim problemima suočavaju i turisti u Italiji.

Tako su se dvojica turista našla na udaru restorana u Rimu koji su im naplatili 429 evra (381 funtu) za obrok od špageta i ribe.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar