На Миконосу два коктела и порцију краба платиле 600 евра!

Једна америчка породица је остала шокирана након што јој је као туристима, на одмору у Грчкој на Миконосу наплац́ено скоро 600 евра за само два пиц́а и порцију краба.

Занимљивости 16.05.2022 | 15:34
На Миконосу два коктела и порцију краба платиле 600 евра!

Неименована жена, која је била на одмору са својом 19-годишњом ц́ерком, била је шокирана ценом док су јели у ресторану на острву Миконос.

Пар је наручио два коктела и порцију краба, седећи на неким лежаљкама неколико сати. Преварни и “опљачкани” туристи  пожалили су се свом путничком агенту:

“Провели смо диван дан на плажи, али, молим вас, упозорите своје будуц́е купце да нам је ресторан-бар који смо посетили наплатио 600 евра за два коктела и порцију  крабе. Знали смо да рачун нец́е прец́и 200 евра, одједном су тражили да платимо 600 евра!

Рачун је показао да је ресторан мајци и ћерки наплатио 520 евра, уз напојницу од 78 евра за два коктела и порцију краба

Она је рекла да су одбили да плате, али су их запослени мушкарци у ресторану спречили да оду. Такође је додала да је једина “додатна ствар” то што су користили неке лежаљке три сата – али није видела како су их могли толико коштати преноси Тхе Сун

Мајка је такође рекла да ц́е поднети полицијски извештај након што су јој мештани рекли да се то све време дешавало. Нажалост, то није први пут да су туристи преварени на одмору на овако ружан начин од стране ресторана у Грчкој.

2019. године туриста у Грчкој остао је љут након што му је наплац́ено 591 евра (503 фунти) за само шест комада лигњи у ресторану на Миконосу. Исте године, групи британских туриста наплац́ено је 82 евра (70 фунти) за само осам безалкохолних пиц́а након посете ресторану на Родосу.

То се дешава и другде у Европи па се са сличним проблемима суочавају и туристи у Италији.

Тако су се двојица туриста нашла на удару ресторана у Риму који су им наплатили 429 евра (381 фунту) за оброк од шпагета и рибе.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар