Gdje je i šta radi djevojčica iz filma Dara iz Jasenovca?

Biljana Čekić, mlada glumica koja je osvojila Srbiju ulogom u filmu "Dara iz Jasenovca" završila je osnovnu školu i ispunila najveću želju.

Zabava 04.08.2022 | 17:25
Gdje je i šta radi djevojčica iz filma Dara iz Jasenovca?

Retko ko je ostao imun na potresni film "Dara iz Jasenovca". Lik devojčice koju je tumačila Biljana Čekić osvojio je i najtvrđa srca, zbog čega je "preko noći" stekla vrtoglavu slavu.

Dobila je ogromnu podršku od starijih kolega, iskusnih glumaca, a mnogi kažu da je Dara uprkos popularnosti ostala skromna devojka. Rođena je 2007. godine, živi kod Kozarske Dubice, a ono što je zanimljivo, to je da se Dara pred kamerama našla sasvim slučajno.

Na kasting koji su producenti organizovali u njenoj školi, prijavile su se brojne devojčice, a ona je izabrana za glavnu ulogu. Nakon premijere, Biljana je dobila bezbroj pohvala i pozitivnih komentara, a manastir Hilandar namenio joj je stipendiju za dalje školovanje.

Posle premijere filma, Biljana je ispunila svoju veliku želju! Prvi put je bila na letovanju na moru, tačnije u Budvi.

Osim toga, Dara je u međuvremenu završila i osnovnu školu. Najveća želja joj je, ne krije, da postane glumica, a veliku podršku pružio joj je i Miloš Biković. On joj se jednom prilikom obratio snimkom u kom je poručio da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

Inače film "Dara iz Jasenovca" možete gledati večeras  u 21:30h na programu BN televizije.

(Mondo.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mm

04.08.2022 18:29

Sa srecom "Daro"! Jednoga dana,velika ceš glumica postati.

ODGOVORITE